Poradí mi někdo?
Poradí mi někdo?
Jak přidělat padací rám na Xko,nejdemi tam přidělat.Vadí mi v tom kryt motoru,ten mám originál a padák uplně jiný než jsem viděl na fotkách co mají ostatní.Pokud někdo poradí budu jen rád 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Poradí mi někdo?
hehe, chtelo by to bejt konkretnejsi jakej padak mas na mysli 

není to ten co jde jakoby pod stupačky,tenhle má uchycení ve stejném místě jako krytK.O.zel píše:hehe, chtelo by to bejt konkretnejsi jakej padak mas na mysli
...Hmm a co tak trošku ještě víc konkretnější: např. víš od jaké firmy je
nebo po případě dej sem foto a určitě ti někdo poradí...

sousede jestli myslis tenhle, tak na to je expert kenyo, patrik a mozna este nekdo...ja se s tim nepopasoval a radsi sem to prodal 

tak když pominu pár výjimek made by touratech and homemade tak jsou v zásadě jen dva .. givi/kappa a sw motech a tady půje určitě o giváckej jak říká kozel.
Bez uprav plechu či padáků je to nemožné. Podle mě musí vždy zásedně držet padáky, takže jsem do nich nešahal a řezal plech.
Bez uprav plechu či padáků je to nemožné. Podle mě musí vždy zásedně držet padáky, takže jsem do nich nešahal a řezal plech.
kenyo,diky za odpoved.Mohl by si byt vic konkretni v tom jak plech upravit a co kde rezat?
čoveče v úpravách sem to už jednou popisoval, zkus hledat.soused píše:kenyo,diky za odpoved.Mohl by si byt vic konkretni v tom jak plech upravit a co kde rezat?
Princim je v tom že musíš zvětšit tu stávající díru tak aby tím prošly dráky padáků a pak přidělat nejlépe z anticora objímku pro přidělání plechu k padákům
dokonce hned první příspěvek v kategorii
viewtopic.php?f=5&t=46