Poraď te mi co to je
Poraď te mi co to je
Je to čtvereček z měkkého plastu rozměru asi 3x3 cm a tloušky 2mm a uprostřed je měděný kroužek.Dovezl jsem XT z Francie a tato věc byla nalepena na rámu v podsedlové části
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poraď te mi co to je
todle se prodávalo, jako reklamní kraviny třeba vodafone, udržujeto to teplo, zimu, tak něco na ten způsob, je to kravina a todle je nejspíš taky reklamní "dárek"
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
no dle me je to rfid kod teda spis je tam malej cip s nakym cislem a ten krouzek je antena takze kdyz to nekdo zkouma tak zjisti jestli to je kradeny nebo ne podle toho cisla na tom kdyby nahodou nekdo prebouchal vin kod
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Bender>
pravda, ty jsi to měl u nový moto taky ? bylo mi divný že by tam byl pro nic za nic ten název protect 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Lite>nn ja to tam nemam teda nevim o tom ale soused ma na tady tyhle vecicky vyrobu a neco podobnyho ma v nabidce
Tak to vím přesně - to je znamení že se jedná o blbuvzdornou motorku odolnou vůči pádu....
Po tak blbé odpovědi se mi tyto stránky už ani nechtějí moc otevíratXT660X-07 píše:Tak to vím přesně - to je znamení že se jedná o blbuvzdornou motorku odolnou vůči pádu....