mazání na řetěz
mazání na řetěz
už se to tu kdysi dost diskutovalo, ale sezona za námi, všichni určitě zkusili vícero věcí takže sem s tím ... čím mažete .. název, cena , link, +/- .. žádné romány, žádné OT at je to přehledné a můžu (nejen já) něco vybrat protože už nic nemám 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: mazání na řetěz
Motul onroad cena 300 +- jak kde http://www.motobikers.cz/detail/mazani- ... 0-4-litru/
já jsem spokojenej moc neodlítá a řetěz je namazanej pořád, víc než totrmazačem

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Pouzival jsem taky Motul, ale letos jsem presel na Castrol. Neni to takovy lepivy blato a maze to zda se stejne.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam Motul Road+, jsem s tim spokojenej
. Cena cca 300 babek za pixlu

Motorex s teflonem, Motul Road a ted zase Motorex s teflonem.... oboje maze velmi dobre, ale ten Motorex mi pride, ze tam vydrzi dyl..
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vasek> mam doma nejakej motorex, nevim teda co je to zac... ale z retezu mi to hned slitalo a kompletne zasralo masinu 

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Repsol Cadenas! Krásně zaschne, a vydrží! 132,- kč
Radek> ja mam ten zlatej, sou asi tri druhy, cervenej - obyc, modrej - stronger a zlatej - s teflonem......... jo to jo, odlitava a zasira masinu cernou mazlavou srackou,pac je to na endura a je to proti necistotam, aby se nedrzely na retezu, ale co je zajimavy, ze ted uz ne, uz mazu jinak a je to v pohodice, nesmis to premazat a davat na to vrstvu 1cm
a hned tomu nakadat, pekne nechat zahrat, vono to zatece a pak to nelita.....

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Střídám Shell advance (maže, ale odlítává a zasírá-řetěz není ale tolik slyšet) s Totrmazačem Wurth, který moc nezasírá,ale musí se mazat častěji, protože mi připadá, že ten řetěz tak po 100 kilácích slyším chrastit. Jinak je ale dobrej, když ta frekvence někomu nevadí.
Co takhle protáhnout řetěz slaninou? Třeba by to drželo. Kámoš takhle nouzově mazal salámem, protože mu bylo strašně líto řetězu a k civilizaci to bylo daleko
Co takhle protáhnout řetěz slaninou? Třeba by to drželo. Kámoš takhle nouzově mazal salámem, protože mu bylo strašně líto řetězu a k civilizaci to bylo daleko

XT660X....eXTra potěšení
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
To je spravné, radeji umřít hladem, než mít suchý řetaz !!!

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vasek> prave ze jsem hned nejel, jel jsem az dalsi den a jeste jsem otrel prebytecnej mazut hadrem... A stejne to slitalo a zasralo masinu
Jinak myslim, ze je takovej zelenej, zitra se mkrnu do garaze..

Radek> nj, nemas si kupovat mazani na offroad 

Tento pouzivam aj ja,spokojnostCeGo píše:Repsol Cadenas! Krásně zaschne, a vydrží! 132,- kč

Inak, 132kc za aky objem?
Ja som dala 130Skk za 150ml.
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
JJ, my ho prodáváme za 132,- s daní... tolik stojí skoro všude...prodává se to jen po 150ml. tady mám k tomu nejaké povídání:ReniXT píše:Tento pouzivam aj ja,spokojnostCeGo píše:Repsol Cadenas! Krásně zaschne, a vydrží! 132,- kč![]()
REPSOL MOTO CADENAS
Vysoce přilnavé aerosolové mazivo na syntetické bázi pro všechny motocyklové řetězy a další převodní systémy včetně těch, které pracují při vysokých teplotách a s vysokým zatížením a ve prašném prostředí. Vynikající protikorozní vlastnosti a ochrana proti opotřebení. Vysoký stupeň mazavosti, který zlepšuje přilnavost k řetězu a udržuje řetěz v čistotě. Vysoký koeficient tření díky obsahu teflonu. Odpuzuje vodu. Neobsahuje CFC’s.
Tak to sa velmi cudujem,ze je u vas drahsi ako na SlovenskuCeGo píše:JJ, my ho prodáváme za 132,- s daní... tolik stojí skoro všude...prodává se to jen po 150ml. tady mám k tomu nejaké povídání:ReniXT píše:Tento pouzivam aj ja,spokojnostCeGo píše:Repsol Cadenas! Krásně zaschne, a vydrží! 132,- kč![]()
REPSOL MOTO CADENAS
Vysoce přilnavé aerosolové mazivo na syntetické bázi pro všechny motocyklové řetězy a další převodní systémy včetně těch, které pracují při vysokých teplotách a s vysokým zatížením a ve prašném prostředí. Vynikající protikorozní vlastnosti a ochrana proti opotřebení. Vysoký stupeň mazavosti, který zlepšuje přilnavost k řetězu a udržuje řetěz v čistotě. Vysoký koeficient tření díky obsahu teflonu. Odpuzuje vodu. Neobsahuje CFC’s.

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
reni, aspoň máte něco dražší

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Lite> cti poradne ty trubko
U VAS drahsi ako na Slovensku
na Slovensku je levnejsi 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele: