Homologační vložky?
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Homologační vložky?
Čaues,
jak to tedy je s tou homologací? Psali jste, že policajti nic takového po člověku u nás chtít nemůžou,je to tak? No a na technické jak??? Jak je to v zahraničí s těma polišema a homologací..?? Rakousko,Německo..
jak to tedy je s tou homologací? Psali jste, že policajti nic takového po člověku u nás chtít nemůžou,je to tak? No a na technické jak??? Jak je to v zahraničí s těma polišema a homologací..?? Rakousko,Německo..
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Homologační vložky?
Cestulka> u nás zatím nic takovýho nechtějí zatím, na technickou se to dělá tak, že přijedeš s ladákama a někdo ti přiveze orig. vejfuky, nebo tam přijedeš rovnou na origošech
(todle ale platí pro nehomolog.) V zahraničí jsou na to dost přísní, tam radši s vložkama v homologovanejch vejfucích. Jsou tam za to prej tučný pokuty a zbytečný problémy.

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
NO právě.. to je jediný zádrhel na mé cestě ke koncovkám Raas:(! Jelikož do rakouska je to blízko.. No a Raas sice umí udělat ucpávky ktere to utlumí, ale není k nim žádný homo papír! kuvá 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Cestulka> noo, to je potom už rozhodování na tobě
ale zase podle mě by nemusel bejt problém tam na hodinku zajet
. Vyzkoušej tam ěště cestu z origošema několikrát, jestli narazíš na hlídku 

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
no jasan, pak dam laďáky a už na mě budou čekat
, jak to tak bývá 

jak se rika, nahoda je blbec
a ver tomu, ze tam cekat budou 

Klucí neměl by třeba někdo na pujčení hom.vložky do akrapů? Já kupoval jetý akrapy a tomu nebyli vložky tak bych to s nimi chtěl zkusit. Prej ta cukavost s hom.vložkama zmizí, když jsou prý otevřený tak nie. Díky.. 

papír nepotřebuješ,homologační značka musí být přímo na výfukuCeGo píše:NO právě.. to je jediný zádrhel na mé cestě ke koncovkám Raas:(! Jelikož do rakouska je to blízko.. No a Raas sice umí udělat ucpávky ktere to utlumí, ale není k nim žádný homo papír! kuvá
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
pro vejfuk je to homologace myslím E se spodním indexem 13 

Někde už vyžadují k výfukům ten homopapír, na kterém je výslovně napsáno, pro které motocykly je ta konkrétní koncovka schválena. (Já ho mámJorge píše:papír nepotřebuješ,homologační značka musí být přímo na výfukuCeGo píše:NO právě.. to je jediný zádrhel na mé cestě ke koncovkám Raas:(! Jelikož do rakouska je to blízko.. No a Raas sice umí udělat ucpávky ktere to utlumí, ale není k nim žádný homo papír! kuvá

ale typek nechce homologacni ZNACKU vy trubky, ale VLOZKU

Myslím že kromě Reni ho máme všichnitotr píše:Někde už vyžadují k výfukům ten homopapír, na kterém je výslovně napsáno, pro které motocykly je ta konkrétní koncovka schválena. (Já ho mámJorge píše:papír nepotřebuješ,homologační značka musí být přímo na výfukuCeGo píše:NO právě.. to je jediný zádrhel na mé cestě ke koncovkám Raas:(! Jelikož do rakouska je to blízko.. No a Raas sice umí udělat ucpávky ktere to utlumí, ale není k nim žádný homo papír! kuvá)

taky tady tu debatu o Ečku případně o papíru nepobíram.. jinak co vím ta CeGo a Radek je maj fungl nágl takže by ti mohli pučit i homovložkuvasek píše:ale typek nechce homologacni ZNACKU vy trubky, ale VLOZKU![]()
![]()