Zatím dík a doporučuji-kde to neznáte, zpomalte, je to fakt hned

Milala píše:Díky chlapi,
prvně zajdu k nám do Yamahy (mám to 100m) a nechám si udělat hrubej odhad co bude třeba. Když mě budou nějak děsit, mám čas shánět díly. Jinak nohu jsem tam nenechal protože jsem těsně před srážkou vyskočil a přelít dámě kapotu a auto jsem tělem vůbec nepotkal. Dopadl jsem na prdel a jenom se nemůžu řádně posadit a chůze taky nic moc. Podle toho jak chodím mě kolegové podezírají z hrůzostrašného homosexuálního zážitku![]()
![]()
Dohromady ale žádný drama. Nejvíc mě, co se opravy týká, děsí ten rám, páč jenom ta diagnostika je ranec a přitom je to pár trubek. Jestli to bude lehce hnutý a nebude to úplně zatáčet mimo, tak na to kašlu-200 v hodině to nejezdí. Krosky padaj furt a taky to nikdo neřeší
Dám vědět, co na to mekánici v kravatách
To si zas vyslechnu přednášek.............
To Lite: to leda že by to šlo z tvýho havarijkaLiTe píše:Milala> naštěstí havarijko ti to z velký části pokryjehlavně až přijde likvidátor, aby neřek, ták to je totalka
Starší pětiletej jezdí na BMX a mladšímu nejsou ani 2 roky, ale taky nejdřív začne pořádně na kole a pak se teprv uvidí. Upřímně, po včerejšku nemám sebemenší chuť je k motorkám véstLiTe píše:Milala> aha to jsem nevěděla co oni už trápěj minibiky ?
To je slovo do pranice, ale prej s ním máte potíže ho kontaktovatJá... píše:Milala: Kdyby si jel za tím chlapíkem co má ten vrak, jak od něj mám ty vejfuky, tak dej vědět, bych tam zajel s tebou, stejně pojedeš přez nás.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host