Nevíte někdo jaký to jsou šrouby na motoru zvenku? myslim například kryt spojky, kryt olej. filtru? Nemám moto doma a aspon týden mít nebudu a budu pryč tak jsem to chtěl vědět, protože si budu dávat eloxovaní(barvený) a nevím jaký to jsou M8 imbusy ? délku taky nevim, chci to vědět, aby měla dušička pokoj a já si spočítal kolik mě to bude stát
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Budeš to mít jak knoflíky na košili Kup si radši novou gumu nebo nějakej pěknej vejfuk. Já bych tedy originál šrouby tam, kde se běžně nevyndavaj radši nechal, nikdy nevíš, kde ti co přestane těsnit, ale jestli tomu chceš jít naproti Za ty prachy najedeš dalších 500 kiláků, to je lepší ne? Ale rozumím ti, když se líbí, hned se na tom lepší jede-jde holt o pocit, páč při jízdě je lepší koukat na cestu než na šrouby
překvapovat? Já už bych byl radši kdyby mě nijak nepřekvapovala a zůstala taková, jaká je ... Třeba aby mě před křižovatkou nepřekvapila, že taky občas neumí brzdit