jeee tak to nejsem za debila samMilala píše:Tak k dobru, ale na chlubení to zrovna není.![]()
Jel jsem tankovat a u pumpy dvě (oproti mně) mladý kočky, co tam mejou okna řidičům aut. Nikdo jinej tam v tu chvíli nebyl, holky neměly co dělat, tak jsem byl jedinou atrakcí a měl tím pádem nezaslouženě jejich plnou pozornost.![]()
Natankoval jsem a chtěl se předvést s pořádným rozjezdem-no, prostě ješita. Startuju, ohulim to na neutrál, párkrát ještě otočím plyn, aby to burácelo....našteluju se jak na wheelie ve stokilometrový rychlosti, hodim poslední očko, holky čekaj, co jako bude......................zařadím jedničku...............a hovno
Holky se trochu chichotaj, dělám teda celý to představení ještě jednou a zase-prd
![]()
Tak to už je to evidentně nebaví a přestávaj koukat. Vytočenej kroutím hlavou, připadám si jako debil a konečně ten posranej stojánek, kterej za to určitě může, sklápím a pokorně odjíždím rychlostí a stylem odpovídajícím Stadiónu.Mimochodem, tankuju teď jinde-říkali, že prej tam maj nějakej blbej benzín nebo co
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů