Jízda bez plynu???
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Jízda bez plynu???
Zdravím všechny xtéčkaře, jsem novým majitelem motardíka 07.. Někde nějaký borec psal, že mu to na dvojku jede do kopce bez přidání plynu...? To mě to zdechne,když pustím do kopce plyn a nechám rychlost klesnout na minimun.. Jak jste na tom vy? No a při rozjezdu je taky potřeba trošku přidat,jinak to zakucka a zdechne... Jste na tom stejně..? Nebo by to chtělo pridat bohatost směsi? Jaký máte na to přidání bohatosti názor? Dřív jsem zkoušel V-max, tam ani nebyla potřeba přidávat plynu.. ale tak to je nebe a dudy!! Jako jinak spokojenost veliká, xt je krasavice!:)
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Jízda bez plynu???
Taky sem se ze začátku nemohl rozjet, ale jak psali ogaři točit točit točit 

na rovine na dvojaka bez plynu jo-o, ale uz to ma tendenci zhasnout a je to trapeni motoru, takze to ani nedelam...... bohatost smesi je kapitola sama o sobe, zalezi, co te na tom zajima, jestli to, co se deje ve spalovacim motoru a nebo jak se chova motka apod
vasek> jj přesně tak, dneska sem to zkoušel, 2 bez plynu na rovině jde ale cuká to a neni to nic moc a jede to 14km/h 

Bohatost jsem přidával o 2 stupně.Když jsem to oproti továrnímu nastavení zvětšil o 4st.tak sem pozoroval,že jsem přišel o výkon.Tak jsem to zase vrátil na ty 2 st.a je to v pohodě.Cukání se dost zlepšilo.Pokud chceš jezdit na dvojku bez plynu,tak ..................(neřeš blbosti).Ten váleček tam je proto aby jsi s ním otočil.
Prostě netrap motor a dej mu co potřebuje
A koukej přijet na sraz.

za sebe když sem ladil směs dle diskutovaného návodu tak sem přidal o 2 a bylo to ještě horší než továr (co se cukání týká) přidal sem o 5 a paráda 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
já jsem taky přidal, pak jsem kuli ladakum musel cca o 6 ubrat, ale přidám, moc to střílí a přidám volnoběžný otáčky, pak mi to bude žrát 8 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
No však jasné, mě to taky prišlo jako kravina když kdosi psal že xt jede do kopce na dvojku bez plynu ve dvou
.. Ale tak vrtalo mě to v hlavě. Mám ještě letos záruku, příští sezónu nahodím laďáky a tu bohatost kdýžtak upravím ku dokonalosti:)...Co říkáte na laďáky IXIL??? máte s tím někdo zkušenost? Nejraději bych šel do Akrapoviče, ale u nás stojí 27kulí..V DE by se to dalo třeba koupit levněji, neznáte nějakého německého či rakouského prodejce blízko CZ hranic??? Ď

ja se na ixily chystam...psal sem nakymu nemcovi co je ma...a chvalil je....co se tyce ceny tak sem zatim pozoroval ze sou u nas levnejsi nez v nemecku...Cestulka píše:No však jasné, mě to taky prišlo jako kravina když kdosi psal že xt jede do kopce na dvojku bez plynu ve dvou.. Ale tak vrtalo mě to v hlavě. Mám ještě letos záruku, příští sezónu nahodím laďáky a tu bohatost kdýžtak upravím ku dokonalosti:)...Co říkáte na laďáky IXIL??? máte s tím někdo zkušenost? Nejraději bych šel do Akrapoviče, ale u nás stojí 27kulí..V DE by se to dalo třeba koupit levněji, neznáte nějakého německého či rakouského prodejce blízko CZ hranic??? Ď
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
rozjíždím se na třetí rychlostní stupeň, v koloně zásadně používám jenom pětku, a do kopce ? na vytočenou jedničku do omezovače . . .
koukam, ze tady resite bohatost vo sto sest, na to si poridte PwrCMD, kterej vam to bude ladit podle prednastaveny palivovy mapy
pac jinak sice cukani na spodku muze z velky casti zmizet, ale horejsek bude prepitej, takze bych to zas moc s tema cisilkama oproti tovaru neprehanel 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vasek> kolik je tovární nastavení? každej to má jinak nastavený
to je takovy, jaky tam mas,kdyz to koupis a kdyz se v tom nehrabes.. takze pokud ses v tom ty nebo predchudce nevrtal, tak tam mas tovarni..
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vasek> kolik jsi měl ty ? já 8