zvýšení řidítek
zvýšení řidítek
Zdravím, chci zvýšit řidítka na Xt660R o 30mm, ale nechcou mě pustit lanka plynu.
Mám je vést jinak než jsou originál? Máte s tímto problémem někdo zkušenosti?
Děkuji za rady.
Mám je vést jinak než jsou originál? Máte s tímto problémem někdo zkušenosti?
Děkuji za rady.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: zvýšení řidítek
Ahoj,
Ja som zvysoval o 30mm a vyslo mi to len tak tak. Nemenil som povodne vedenie plynu, spojky a kablov. Mam XT660R
Ja som zvysoval o 30mm a vyslo mi to len tak tak. Nemenil som povodne vedenie plynu, spojky a kablov. Mam XT660R
Super, tak snad bude stačit odstranit sk pásky které drží lanka u řidítek.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,taky jsem zvedal riditka o 30 mm a vse vyslo ,ze jsem znicim ani nepopotahoval.Vypada to suprove .
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="varlos1"]Ahoj,taky jsem zvedal riditka o 30 mm a vse vyslo ,ze jsem znicim ani nepopotahoval.Vypada to suprove .[Mam xt 660 R/quote]
Zdar,na fotce vidím že tam nemáš ty origo černé sk pásky které drží kabeláž k řidítku.
Mě totiž pravá při pravém plném rejdu praskla a už je to OK.
Ja řidítka zvedal podstavcem který se vloží do žlábku místi řidítka.
Mě totiž pravá při pravém plném rejdu praskla a už je to OK.
Ja řidítka zvedal podstavcem který se vloží do žlábku místi řidítka.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kabely mam prichycene motex paskou k tomu drzaku u riditek a je to vpohode neide nic se nenatahuje .A to zvyseni riditek a predelani drzaku bylo uplne zdarma tak proto jen podlozky a delsi sroubeni.Taky jsem uvazoval o tom drzaku riditek co mas ty ale vychazi na necelejch 1000 kc .Dnes pojedu projet motorku a vyskouset jak se s tim prodlouzenim ridi a pak hned po zahrati vymena oleje,tak pak napisu prvni dojmy z rizeni. 

varlos1. Po zvednutí řidítek a otočení řidítkama do plného rejdu na doraz , jde cítit že jsou asi v brýlích silenbloky .Neměl jsem to rozebrané , tak nevím , ale jde cítit jak pruží řidítka.
Při zapnutí blinkru vydává přerušovač nějaký zvuk?
Při zapnutí blinkru vydává přerušovač nějaký zvuk?
Ahoj, nemá někdo na prodej podložky pod řídítka 40mm?? Mám na Tenerce 20mm a je to na mě málo 

Na dorazoch niesu žiadne silenbloky,niečo Ťa drží ale najskôr si privieraš kabeláž alebo lanko...
Ahoj ja už roky a niekoľko moto jazdim duralové podložky valčeky aj na tenere mam 30mm ale viac nedas krátke 3 lanka aj hadica... Spravím Ti aké chcešŠimonXTZ píše:Ahoj, nemá někdo na prodej podložky pod řídítka 40mm?? Mám na Tenerce 20mm a je to na mě málo
To by se mi libilo. Co jsem koukal tak 40mm je max s origo vedením plynových lanek, a po přendání jinudy jde i 50mm. Pokud by si je zvládl udělat, tak bych je bral.PetríkJ píše:Ahoj ja už roky a niekoľko moto jazdim duralové podložky valčeky aj na tenere mam 30mm ale viac nedas krátke 3 lanka aj hadica... Spravím Ti aké chcešŠimonXTZ píše:Ahoj, nemá někdo na prodej podložky pod řídítka 40mm?? Mám na Tenerce 20mm a je to na mě málo
Čauko, jedna technická otazka.
Při použití válečku pod klemy, jak prodloužíte ty šrouby co vedou přes horní brejle a drží klemy?
Ty jsou v klemech napevno, nebo né?
Při použití válečku pod klemy, jak prodloužíte ty šrouby co vedou přes horní brejle a drží klemy?
Ty jsou v klemech napevno, nebo né?
Na sústruhu vyvŕtavam
Tak jsem na svojí Tenerce provedl zvýšení pomocí Renthal enduro high řídítek + 2 cm podložky a vše vyšlo, plyn jsem si přetáhl z leva do prava jinak žádná jiná úprava.
- Buellrider
- Kontaktovat uživatele:
Zvyšoval jsem řídítka +50mm a krátké plynové lanko vyřešila změna vedení lanek - původně zleva kolem krku řízení, nově přes rám před krkem řízení vedou doprava a jinak bez dalších úprav funguje. Spojku jsem popustil v páskách a zbytek získal pootočením páky dole na tisícihranu.