Stojan (na zimu)
-
Re: Stojan (na zimu)
Dobrý nápad. Už jsem si je sehnal,stojí bez akce cca 500kč oba. Jednoduchá manipulace. Fakt dobrý. Dík za tip.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Viteslav
- Kontaktovat uživatele:
Dostal jsem stojan pod moto i s motorkou,stčím ho pod motor a pákou zvednu za držáky stupaček,takže svodů se nic nedotýká.
Bolest je dobrá věc , aspoň víš , že žiješ
Zdá se mi prasárna zvedat to za svody, ale proti gustu.... 

Tož dobře to čistí....
za svody ??? To vás musí držáky a příruby vejfuků pěkně fuckovat , nechat na tom 200 kilo 4 měsíce.. Radši bych vzal dva hranoly a postavil je pod rám u stupaček a kola sou v luftě a nahoru si pomůžeš heverem ... Ale za svody ..?.... :\ 

Presne takto som to riesil aj ja a myslim, ze je to elegantne riesenie za malo penazi (sada stojanov ma vysla na 20 eur..)jilous píše:Potřeboval jsem vyměnit gumy v rozetě, tak mi napadlo tohle. Oba stojany stály v akci u Autokely 300 Kč.
Nejdřív podložíš bočák třeba cihlou, nakloníš na něj, zasuneš jeden stojan, pak nakloníš na něj a vložíš druhý stojan. Oba přesně pasují pod stupačky, jen jsem je oblepil páskou aby nedřely lak. Jde to celkem snadno a je to pak velmi stabilní. Mohlo by to na tom stát klidně celou zimu a bylo by motce myslím líp, než když stojí na svodech.
-
Já to mám taky tak a spokojenost. 

Nu tedy dobrá. Už jsem taky koupil stojany v Auto Kelly a už to na nich stojí 

TF - Yamaha XT660X 2005
Nevím jak vy, ale já nejezdil jen 4 týdny... Minulý čtvrtek mi začala nová sezóna
Za ty čtyři týdny jsem tak tak stihl udělat základní údržbu a už od tohoto pondělí je motorka obalená bahnem...
BTW
http://cenduro.cz/forum/viewthread.php? ... rowstart=0

Za ty čtyři týdny jsem tak tak stihl udělat základní údržbu a už od tohoto pondělí je motorka obalená bahnem...
BTW
http://cenduro.cz/forum/viewthread.php? ... rowstart=0
Jelikož mám málo místa v garáži, se zaparkovaným autem musí být motorka úplně u zdi na hlavním stojanu. Řešil jsem tedy, jak motorku elegantněji ke zdi a od zdi posouvat a ještě jí trochu vytočit, tak abych si už tak hroznou podlahu neničil a nedřel se jak mezek. Vyrobil jsem si tedy níže uvedený vozíček pod hlavní stojan, na kterém s motorkou manipuluji. Pokud byl hlavní stojan v těžišti motorky, byla by to pecka. Tenerka má bohužel na stojanu většinu hmotnosti na přední kolo, takže motorka má snahu se spíš kolem předního kola otáčet, což mi ale nevadí protože jí potřebuji mít i lehce vytočenou.
Bezva nápad, taky mám podobný problém s místem.
Díky za tip, asi už vím, co budu chtít od Ježíška k Vánocům .
Díky za tip, asi už vím, co budu chtít od Ježíška k Vánocům .