XT SRAZ 2015
Re: XT SRAZ 2015
Já bych to taky neměnil. Klidně se vyspím ve stanu.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
ja by som šiel na zraz len kvôli stanovaniu 
takže 3.-6. 7. Slovácky Dvúr???

takže 3.-6. 7. Slovácky Dvúr???
Areál SLOVÁCKÉHO DVORA disponuje vyhrazenou plochou pro umístění 20-30 stanů... asi málo nie? 

koľký prídete stanovať? potrebujem počet stanov nech to záväzne rezervujú približne...
Já přijedu pod stan ze 3 na 4. července - v neděli totiž musím do práce 

- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
to: PetríkJ nějak je těžké se domluvit. Mám poslat nějaký hromadný email ať se ozvou ti co chtějí stanovací flek jinak že hrozí neubytování?
no jó,
pošli hr. maily a hotovo 10 miest majú už obsadených 

Si natahnu klidne jen plachtu prez motorku a termin bych měl byt volny tak snad vas zase uvidim 

Tak já se v tom nejak ztracim, bude ten slovacky dvur nebo něco jiného? Kazdopadne ja beru stan a jen 3-4, v nedeli totiž musim dom. 

Já... určitě stan. Přijedu so.-po.
Já taky stan. snad tam vydržim celej sraz 

Zdar chlapi, pokud nenastane nějaká nepředpokládaná situacie, dorazil bych v sobotu odpoledne a zůstanu do pondělí. Budu ve stanu. Dá mi někdo z organizátorů na sebe tel. kontakt, abych mohl kdyžtak po cestě zavolat a domluvit se, kde se k vám připojím, když budete někde vejletničit? 

Mimochodem nepojede někdo od Prahy nebo Hradce Králové v sobotu, ať nejedu sám?
Tak doufám že mě to letos vyjde a dorazím, zatím to vypadá slibně, chtěl bych od pátku do neděle, stan a nebo jen plachta to jistí, samozřejmě zapisny dovezu.
ešte mesiac sa vyspíme a potom sa víkend nevyspíme 

Mohl by tedy prosím organizátor letošního srazu napsat nějaké shrnutí, ať je nám to všem jasné, kdy a kam se dostavit? Plus info o ubytku a jídle? Já vim, že je tady většina drsňáků, kterým stačí vyrazit s plachtou a lančmítem, ale pak je tady pár žen, dětí a důchodců
tak ať víme, na co se připravit. Díky.

ozaj ja budem po nočnej tak dokapem hneď ráno 

souhlasDani píše:Mohl by tedy prosím organizátor letošního srazu napsat nějaké shrnutí, ať je nám to všem jasné, kdy a kam se dostavit? Plus info o ubytku a jídle? Já vim, že je tady většina drsňáků, kterým stačí vyrazit s plachtou a lančmítem, ale pak je tady pár žen, dětí a důchodcůtak ať víme, na co se připravit. Díky.

Koukám do které kategorie se mam zařadit jápytel píše:souhlasDani píše:Mohl by tedy prosím organizátor letošního srazu napsat nějaké shrnutí, ať je nám to všem jasné, kdy a kam se dostavit? Plus info o ubytku a jídle? Já vim, že je tady většina drsňáků, kterým stačí vyrazit s plachtou a lančmítem, ale pak je tady pár žen, dětí a důchodcůtak ať víme, na co se připravit. Díky.

Hlavni organizator se neoziva a na Slovanský dvůr se asi nevejdem a proto přicházím ještě s jednou variantou. http://camp-straznice.cz/cenik.html Byl jsem tam loni na podzim a velka spokojenost. Ale neměli bychom váhat co nejdříve vybrat misto konání, zavolat ohledně kapacity a za měsíc naschle.