chystam sa kupit yamahu xt660 rocnik 2007. chcel som sa o tejto moto dozvediet vsetko co sa da tak zacal googlit a najlepsie co je je asi Vasa xt660kova stranka. No mal by som este par otazok na odbornikov a bol by som velmi vdacny keby ste mi chlapi troska mohli pomoc.
1. Vyber medzi xt660X a xt660R. Chlapik na predajni ma jednu X a jednu R zhruba za rovnaku cenu. Strasne sa mi pacil prave supermotard, no je to dovezene z IT, zda sa mi troska obuchana a na tachometri to ma len nieco cez 10 000km comu moc neverim. No ma tam aj na Slovensku kupovanu R ktora sa mi zda v lepsom stave za ten isty peniaz, najazdene vyse 22000 km co je uz asi realnejsie cislo. obe su rok 2007. do coho by ste sli? Ale univerzalnejsia moto bude predpokladam R, aj ked X ma laka trocha viac.
2. Nastavenie vahadiel ventilov. nasiel som tu servisne intervaly a dokonca aj pekny postup. tak sa pytam, ci to vziat ako pri kupe jazdeneho auta kde si vymenim rozvody preventivne (bez ohladu na to kolko to ma km) a ventily na moto nastavit tiez preventivne, a stym suvisiaca otazka, kolko by ma to asi vyslo v servise, este som to nerobil a nechcem hned na moto nieco pokazit

3. Na co si dat pri kupe tejto motorky pozor, prosim piste vsetko, co su problemove casti, na co davat pozor co sa tyka zvuku motora, na co sa sustredit pri testovacej jazde a vsetko co Vas xt-ckarov napadne.
Chlapi zatial diki moc.