voditko retaze
voditko retaze
Ma niekdo na masine namontovani zadni klzak retaze ci to je uplne zbitocna vec .
- Přílohy
-
- 195_big.jpg (11.37 KiB) Zobrazeno 15406 x
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: voditko retaze
Skusim obnovit temu....
Ma to niekto na XTcku?
Ma to niekto na XTcku?
Na starejch 600e to byla standartní výbava,i kvuli tomu aby se nemohla dostat noha mezi rětěz a rozetu při nějakém krkolomném pádu.Na 660 sem to neviděl myslím že to ani není kam namontovatvlap píše:Skusim obnovit temu....
Ma to niekto na XTcku?
Je to celkom uzitocna vecicka si myslim. S namontovanim by to nemusel byt problem. Uz som to niekomu videl na XT660z namontovane. Nasiel som aj par foto...
dá sa to kúpiť? či musím vyrábať?
Na XTZ som niekde videl na internete, ze sa predava, ale neviem ci to nebolo nejake HOMEMADE. Btw keby to bol niekto ochotny vyrobit, by som bral na XTR 

škoda vrteť do kyvky
Ja si myslim, ze by to tej kyvke neublizilo a ani by ju to neoslabilo. Ale dalo by sa to aj bez vrtania...
nazdar hoši
tiež som si voditko na reťaz namontoval na mašinu, len som nechcel vŕtať do zadnej vidlice (nová motorka-strata záruky,oslabenie materiálu atď...) Preto som vyrobil držiak ktorý som namontoval do oválneho otvoru, ktorý má tenerka na vnútornej strane zadnej vidlice. Tu je foto aj s nejakým tým popisom. http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=93 ... ddid=50328 Možno to niekomu pomôže. S takýmto vodítkom som doteraz najazdil cca 2.000km a drží všetko v pohode.
tiež som si voditko na reťaz namontoval na mašinu, len som nechcel vŕtať do zadnej vidlice (nová motorka-strata záruky,oslabenie materiálu atď...) Preto som vyrobil držiak ktorý som namontoval do oválneho otvoru, ktorý má tenerka na vnútornej strane zadnej vidlice. Tu je foto aj s nejakým tým popisom. http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=93 ... ddid=50328 Možno to niekomu pomôže. S takýmto vodítkom som doteraz najazdil cca 2.000km a drží všetko v pohode.