řadíc páka a MX boty
řadíc páka a MX boty
Zdravím tak mám zase opět hloupý dotaz. Koupil jsem si MX boty na XTX ale hrozně špatně se mě řadí, nemůžu tam tu nohu pořádně dostat. Řešily jste tady někdo tento problém? Když si řadící páku dám na tisícihranu trošičku výš tak pak už nejde řadit rychlosti nahoru, protože řadičce vadí ten plast, který kryje řetězové kolečko a řetěz. Napadlo mně nějak ohnout řadící páku ale myslím že to spíš akorát poseru víc než doladím. V podstatě by mě stačil tak 1cm. Každé nápady uvítám
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Carlos Checa
Re: řadíc páka a MX boty
Nevim jak na Xku, mám tenerku, řadičku sem zvedal kvuli botam okamžitě a žadnej problém nenastal, možná mám jinou řadičku !
Ja na Rku som tiez radicku dal kusok hore a nebol s nicim problem. Radicku ohnes v pohode, nepraske, je to celkom pruzny material.
- mirasnovak
čau, jde o zvyk. zezačátku jsem si taky řikal že stim nejde řadit ale za chvilku to šlo jak po másle. 

- Carlos Checa
Tak zvykneš si i na šibenici

No dobře pokusím si zvyknout
Ale asi máš pravdu je to hodně o zvyku. 

No ja sem si skoro zvyk na novou tenerku a vysoky boty, pak sem hodil lehkou drzku v lese a ohnula se radicka nahoru, rek sem si, ze to doma srovnam, nerovnal jsem, radi se mi lip. Tak sem este posunul jedovatou zadni brzdu dolu a taky je to lepsi... Nebo jsou to navyky ze starejch verku na kterejch mam najezdeno vic?xpavli7 píše:No dobře pokusím si zvyknoutAle asi máš pravdu je to hodně o zvyku.