http://www.wemoto.cz/bikes/Yamaha/XT_66 ... ber_-_Set/

Já... píše:Při servisu po 10000km jsem je na doporučení servisáka vyměnil. Jestli si dobře vzpomínám, tak mu kolega držel zadní brzdu, on vzal za kolo a při pohybu kola vpřed, vzad bylo vidět jak se to v těch gumách žvejká. Pravda je ta že po výměně ten vakl zmyzel.
Drakis píše:Já... píše:Při servisu po 10000km jsem je na doporučení servisáka vyměnil. Jestli si dobře vzpomínám, tak mu kolega držel zadní brzdu, on vzal za kolo a při pohybu kola vpřed, vzad bylo vidět jak se to v těch gumách žvejká. Pravda je ta že po výměně ten vakl zmyzel.
Vzpomínáš špatně.Když totiž zmáčkneš zadní brzdu a budeš zkoušet točit kolem tak zjistíš akorát vůli na kotouči,která je neměřitelná.
Všude se tu píše, že vymačkaný gumy dělají vůli jen ve směru jízdy a ne kolmo ke kolu.BranoBA píše:Je to tou gumou. Daj novu, zivotnost predlzis osetrovanim silikonom - pozri navod od Totra.
Mam to vyskusane.Brusik píše:Všude se tu píše, že vymačkaný gumy dělají vůli jen ve směru jízdy a ne kolmo ke kolu.BranoBA píše:Je to tou gumou. Daj novu, zivotnost predlzis osetrovanim silikonom - pozri navod od Totra.
BranoBA píše:Je to tou gumou. Daj novu, zivotnost predlzis osetrovanim silikonom - pozri navod od Totra.
Zdar Hadislav jestli myslíš ten trn co kouka z ložiska v rozetě a dosedá pak na ložisko v kole tak ten mám taky vymačkanej ale ložiska mám všechny v kupě tak to přisuzuju že matroš s kterýho to je ja měkčí než samozřejmě střed ložiska v kole a tak se vymačkavá,ale neviděl bych v tom žádnou tragedii.Gufero na straně rozety sem měnil taky bylo ko.Mě jde spíš o tu vůli rozety ve směru otáčeni i když mám nový gumy stejně tam je vůleHadislav píše:Teď to taky řeším. Na válcové ploše mezi rozetou a nábojem kola, kde docházi ke styku kov/kov mám znatelný opotřebení. Dávám to za vinu vůli v ložisku rozety (6304). Chce to nový, nehledě na to, že gufero tohoto ložiska mám asi po smrti.
mám presne toľko isto km a vôľa 5mm medzi nábojom a rozetouBreakpain píše:TY gumy jsou n hovno. 4 890km - výměna pneu ... otevřelo se to a gumy jsou odtrhaný od sebe a docela mazec :/... ach jo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti