tak to gratuluju.Budeš spokojenej.Jen nedávej tu ucpávku.Já jsem si jí musel upravit aby se s ní dalo dobře jezdit a nedělalo to ten......................bordelBranoBA píše:Creptus je doma - zatial na pohovke

tak to gratuluju.Budeš spokojenej.Jen nedávej tu ucpávku.Já jsem si jí musel upravit aby se s ní dalo dobře jezdit a nedělalo to ten......................bordelBranoBA píše:Creptus je doma - zatial na pohovke
tak v ucpávce jsem každou druhou řadu převrtal na pr.7mm. Je to jen malinko hlučnější a spodek se hodně zlepšilBranoBA píše:Venca: Ako si upravil homo-ucpavku? Aky mas vzduchovy filter? Ja mam K-N.
Jarynn: Kolko si s tym najazdil km? Nic sa neopalilo, neprepalilo - ide to tam dost natesno popri roznych plastikoch - myslim hlavne zvody.
Ale vyzera to naozaj paradne![]()
![]()
Jarynn jako vždy nekecá, tato sada jde namontovat bez problémů. Snad jediné místo které musíš trochu ošéfovat , je nádobka kapaliny k zadní brzdě. Ta jediná vadí při montáži. Není to ale neřešitelný problém. Já jsem jí dával za duralový kryt brzdového válce zadní brzdy, Jarynn jí má na duralovém plechu cca 3cm od původní polohy, jakési prodloužení stávajícího úchytu.Jarynn píše:S tím opíráním o blatník laboruju taky,za studena tam je tak 5mm ,ale jak se to ohreje tak se svody lehce pokroutí a přivře se to celé dovnitř. Celou sezonu na to nebyl čas,tak se na to snad podívám v zimě. U mne bude stačit malý výřez,svody nijak jinak asi nenakroutím. Je to asi kus od kusu,radas tam mel místa dost ...
to určitě,jen nevím kdy bude..........jo a ten vrtám kup na nerez.Normálním to neodvrtášBranoBA píše:Dakujem, idem kupit sedmicku vrtak. Do jara to este nejak doladim, hlavne plech pod motor - OTR.
Dufam ze sa vidime na Sand Rally
BranoBA píše:Venca: http://motoride.sk/?ID=3578
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů