Jak zvednout zadek motorky...
Re: Jak zvednout zadek motorky...
Ty kostice mi dělá kámoš na delu , akorát nevím kdy budou.jak budou dám vědět a mužem dat někde spicha a dám ti je.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Zdar,řešil někdo ty kosti i na Tenerce?Byl bych pro to ještě zvednout.Akorát ty kosti na Z budou delší jak u R,ale pokud by se to zkrátilo také o těch 8mm tak by se to mělo zvednout také o těch 30mm ne?
Ahoj nezbyl doma nekomu jeden par? 

- mirasnovak
Čaute,
nechal jsem si vyrobit kosti o 1cm kratší a motorka se krásně zvedla o nějakejch 6cm. Seděl jsem na tom bez sedla, a musel jsem se opírat jen o špičky nohou
. Takže paráda.
Před:
Po:
nechal jsem si vyrobit kosti o 1cm kratší a motorka se krásně zvedla o nějakejch 6cm. Seděl jsem na tom bez sedla, a musel jsem se opírat jen o špičky nohou

Hoši zeptám se jak amatér? je problém s výměnou? 

Problém s tím neni, jen budeš potřebovat hever či jakýkoli jiný zvedací nástrojjirken7 píše:Hoši zeptám se jak amatér? je problém s výměnou?

Dobře,já se jen bál aby mi třeba nevystřelil centrál víš? Takže žádný sraní s tim není?
Ne, ten ti nevystřelí, toho se bát nemusíš. Žádné větší problémy s výměnou nejsou, jen šroub, který je v kostech jde hůř vyndat, to díky svodům, ale taky ho ven dostaneš bez ztráty kytičky...
Tak to je super,jen mi řekni jestli fakt stojí za toRiki píše:Ne, ten ti nevystřelí, toho se bát nemusíš. Žádné větší problémy s výměnou nejsou, jen šroub, který je v kostech jde hůř vyndat, to díky svodům, ale taky ho ven dostaneš bez ztráty kytičky...

Pokud myslíš tu výměnu, jestli to má cenu, tak az sebe mohu říct, že jo. Míň škrtám šusplechem.. A pohledově, tak dva tři centimetry na zvýšení jen tak nepoznáš...
- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, ze je zbytecne delat kvuli vzhledu. Pokud jezdis nejakou divocinou nebo si vetsiho vzrustu a motorka je ti mala. Cenu to ma.
Tak na to prdim,měřim cca. 180 cm. Já jen že by to vypadalo líp a jestli že to nepoznáš tak nii,jinak díky za info. Už taky nevim do čeho se roupama hrabal

- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
jak se ti při 180cm nasedá? mám o pár cenťáků navrch a někdy oblečený jsem byl rád, že jsem nohu přehodil
jo taky to neni žadná sláva s tim nasedánim ale tady někdo psal že by šla max. o 3 až 4 cm takže to už by mne nazabilo tam vyhopnout nohu
mne šlo spíš o ten pohled 

Zdarc. Pokud někdo chce tak tu mám stejny kosti jako Ondra, tj celková délka 112 (díry na střed 82) tak kdyby je někdo chtěl tak je mám z nezerz plechu
jistější je telefon - 774 284 400

Jakub psal jsem ti na mobil zatím bez odezvy 

Zdarec. Pokud by někdo chtěl tak mám pořád ty kosti na XT jak jsem psal. 

Já jsem mému chlapovy kupovala tenhle jack up kit. A je s ním velice spokojen. Měli jsme i ten lowering ale to už není jak to má být. Motorka pak vypadá jako skútr ...

Zdarec nenajde se tu náhodou nekdo kdo by jeste mel kratsi kosti (112mm) na xt ? Koupil bych diky