Během hezkého slunečného dne jsem si "bajka" umyl a vyrazil se projet. Po příjezdu domů jsem se rozhodl ještě si zajet do lehčího terénu, někde, kde jsem už dlouho nebyl, spíše ale jen děravá cesta do celkem strmého kopce. Nahoru jsem vyjel celkem vpohodě nicméně dolů už to nebyla žádná sranda. Cesta byla asfaltová, ale hrbatá a děravá, takže i dost štěrku. (ta svině gravitace) mě vtáhla do děravého žlábu plného listí, bohužel však rafinovaně zakrytého bláta. Motorka se mi začala kolýbat ze strany na stranu, tak jsem asi ve 20km/h balanocoval pár sekund, jenže motorká ze strmého kopce stále zrychlovala a mě se ji nedařilo vyrovnat. A tak mi to o chvilku později podjelo a spadl jsem na levou stranu, víceméně do trávy/bláta. U mně to odnesl naštěstí jen lehce naražený prst, motorka na tom vyšla o něco hůře. Rozbilo se mi levé zrcátko a ohla se řádící páka. Po pádu jsem akorát narovnal páku tak aby se dalo řádit, protože byla ohnutá směrem k motoru. Doma už mi nezbylo nic, než motorkou celou znovu umýt