vencysta píše:Včera jsem měl možnost vyzkoušet kolik udělá moje modrá mrcha. Vytáhl jsem z ní 161 km/h, ale víc se jí už nechtělo, jedině snad kdybych zalehl, ale to po mě nikdo nemůže chtít
vencysta píše:Včera jsem měl možnost vyzkoušet kolik udělá moje modrá mrcha. Vytáhl jsem z ní 161 km/h, ale víc se jí už nechtělo, jedině snad kdybych zalehl, ale to po mě nikdo nemůže chtít
No u teba to nie je problem,ved si Carlos Checa zavodnik....ale my smrtelnici ,amateri max do 165 solo:DCarlos Checa píše:Zdravim!! S kuframa a batúžkem na dalnici na Ečkovejch Mitaskách 165 ! Sám bez kufrú 175! TACHOMETROVEJCH![]()
![]()
AndyTenere píše:No u teba to nie je problem,ved si Carlos Checa zavodnik....ale my smrtelnici ,amateri max do 165 solo:DCarlos Checa píše:Zdravim!! S kuframa a batúžkem na dalnici na Ečkovejch Mitaskách 165 ! Sám bez kufrú 175! TACHOMETROVEJCH![]()
![]()
godiac píše:Ahoj,
tak jsem dneska chtěl zkusit kolik to tak pojede a když jsem se dostal na 160 km/h tak se mi hrozne rozkmitaly řidítka a přední kolo. Do tý doby to bylo uplně v pohodě. Je to normální? Máte na XTx někdo třeba tlumič řízení??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů