kolik vám to jede?
kolik vám to jede?
Zdar motobando,po několika strojích jsem na podzim pořídil xt660x..líbil se mi design,také to že je to celkem nenáročné moto a hlavně jsem chtěl něco univerzálního a pohodlného do města,na ryby a kolem baráku... už ne žádnej sport.sehnal jsem zachovalou 05tku,12000km najeto,leoše X3 a kufr givi
hned jsem ji dopřál nový olej,svíčku,př.gumu a nové gumy do zadní rozety.ty mají prý životnost cca. 10tis km a ty moje tam byly ještě ve 12tis.ted konečně proč píšu?všude čtu jak vám to lítá 170-180 a já z ní nevyndám víc jak 160km/h.je mi jasný že je to motka do města,do zatáček apod.ale mám rád ten pocit že to jede tak jak má i když jí nemám na sprinty po dálnicích.říkal jsem si jestli ty leoše dají spodek a uberou vršek,počítal jsem zuby na zadní rozetě(45)no a protože to nemá powercommander ale leoše s kn-kem jo, tak se chystám zkusit ještě dát origo vzducháč...nemám motorku první rok a pokud dáváš jiné výfuky a otevřený filtr musíš na brzdu jinak efekt není 100%. nekdy je to ještě horší..bud jen výfuk a nebo to udělat pořádně.jinak má to normál 48k žádnejch 25kw.tak co vy na to??díky za rady a vaše zkušenosti..Honza

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: kolik vám to jede?
Já jsem měl Rko 2005 bez jakýchkoliv úprav a dostal jsem z něj nejvíc 163. Výrobce uvádí maximálku 160, takže no problem 

Kolik vám to jede?
Já mám 06ku eRko s Ixilama a K&Nkem a dám 183. Podle mě taky záleží jak byla motorka zajetá. Ale 160 je docela málo tachometr kecá a těch 180 by odpovídalo těm 160 papírových.
- Breakpain
- Kontaktovat uživatele:
08ka Xko.... 177 km/h s větrem v zádech z kopce ...
Asi záleží, jak na tom sedíš a jak jsi rozměrný. Já jezdil v chráničích (to tě rozšíří a zvýší odpor) + 105-110kg na tom sedělo celkově s výstrojí. Takže v průměru těch 165 jsem dal na rovince, pak už to byla otázka šneka, kdy se to pohne ...
Jo a žádné úpravy ... nic, prostě moto z fabriky ...
Asi záleží, jak na tom sedíš a jak jsi rozměrný. Já jezdil v chráničích (to tě rozšíří a zvýší odpor) + 105-110kg na tom sedělo celkově s výstrojí. Takže v průměru těch 165 jsem dal na rovince, pak už to byla otázka šneka, kdy se to pohne ...
Jo a žádné úpravy ... nic, prostě moto z fabriky ...
S pozdravem
Aleš
Aleš
bez ohledu na to jel-li jsem sam ci ve dvou, mel ci nemel leose nebo kn...strasne zalezi na momentalnich okolinich podminkach (asfalt, vitr...) nekdy z toho nevymacknu za boha vic jak 160, jindy s prstem v nose do kopce ve dvou 170...nekdy 180....
Zdar,
2007 XTX
včera na dálnici do prahy v mírnym kopci 168
vše v originále
2007 XTX
včera na dálnici do prahy v mírnym kopci 168

vše v originále
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
normalní efekt xt jede 160 pak se to uz coura moje byvale xr na PWC na 4/5 plynu 182km/h a omehovač 

me to jede, jako das 

tomuto nerozumiem kolko vam to ide, mam XTX 2009rok, a maximum som s nej dostal tachometrovich 147km/h na rovine. ma to najazdenych zatial len 4700km, je v original stave. myslite ze hra az tak velku rolu moja vyska 195cm?
Podle mne i zalezi na tom jak se zrovna poveda varka benzinu.
Ja 2005, kn, IXILy, 28tis, hlava mezi riditkama, dalnice hradecka u Podebrad.
172km/h.
Ja 2005, kn, IXILy, 28tis, hlava mezi riditkama, dalnice hradecka u Podebrad.
172km/h.
>>>> XT660X <<<<
I like my bike.
I like my bike.

Mne to da 178 tachometrovych( mozno by este nieco dala ale nemal som tolko priestoru pred sebou)
Stroj

Stroj
Zamiloval som sa.....nepredpokladal som ze to bude take jednoduche, ale stalo sa.. 
Yamaha XT660X, Red, 2005, KN, Origo vyfuky (vykuchane)- zvuk nenomany

Yamaha XT660X, Red, 2005, KN, Origo vyfuky (vykuchane)- zvuk nenomany
165 na rovince
mám 100kg
bez štítu
Laďák
elminator lambdasondy
jinak bez úprav
mám 100kg

bez štítu
Laďák