Motorka plave..
Motorka plave..
Při rychlosti vyšší než cca 130 km/hod se mi začne vlnit motorka (Xko) Začalo to dělat po přezutí na Michelin pilot road2. Kolo je 2x vyvážené, ráfek sem měl u Trávníčka v servisu na vyrovnání, jestli nemá osmici.. Po té léčbě se to zklidnilo ale pořát to není ono.. Přejel sem neoznačený hrb na vyfrézovanou silnici, jinak si nejsem vědom žádného nárazu. Nevíte někdo čím to může být?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Motorka plave..
Psal jsem ti PM 

tak prvne vymen olej ve vidlich
mel jsi to moc mekke
a pak dej vedet co to dela 

Stopro gumy,dela mi to naprosto bezne u E09 kdyz zacnou byt sjete kolem pulky. Mi to dela zadek,poznas to tak ze se posunes dozadu skoro az na misto spolujezdce a sklidni se to. Nikdy to nedelalo zatizene. Po jednom navratu z Ukrajiny jsem sebou po sundani brasen malem seknul,zacly mi riditka kolem 120=130 v podstate opisovat osmicky. Vymenil jsem zadni gumu a klid. Pozdeji jsem prisel na test s tezistemMiki píše:Při rychlosti vyšší než cca 130 km/hod se mi začne vlnit motorka (Xko) Začalo to dělat po přezutí na Michelin pilot road2. Kolo je 2x vyvážené, ráfek sem měl u Trávníčka v servisu na vyrovnání, jestli nemá osmici.. Po té léčbě se to zklidnilo ale pořát to není ono.. Přejel sem neoznačený hrb na vyfrézovanou silnici, jinak si nejsem vědom žádného nárazu. Nevíte někdo čím to může být?