------------------ klasické velikosti -------------------------- pro více urostlé(xxxl) -----------

bohužel je výběr z XXXL méně, ale v tiskárně jsou ochotní. Takže pokud byste si sehnali třeba vlastní triko nebo mikinu. Napište mi vzkaz a já to s nimi domluvím a napsal bych cenu.
já sám si jich budu brát asi 10, takže v tom nevidím problém dosáhnout toho čísla.cena teď při objednání cca 50ks je 350Kč dotisk potom za 400Kč
osobní převzetí po Praze, pak jezdím tak jednou do měsíce na Vysočinu a na Slovensko, takže mohu dovést třeba Brno, Žďár nad Sázavou nebo Trenčín pro lidi na Slovensku (s platbou v eurech problém nemám ať to nemusíte měnit). Pošta odhaduji 50Kč navíc.Termín konce objednávek bude 17. 6. 2012
Pro úplnost ještě zopakuji motivy, z kterých je na výběr:
XT660r

XT660x

XT660Z

PS: čas kolik potřebují na zpracování doplním a pro jistotu trika nebudou takhle flekatá jako vidíte. Je to jen jako stínování. Bude jednobarevné s černým potiskem.
Drobná úprava potisku je možná, kdyby někdo toužil si dát někam své jméno přezdívku logo cokoliv. Napište poslal bych vám náhled co si odsouhlasíme. Můžeme se domuvit na dovoz někam kam budu mít cestu nebo, že počkám až budete mít cestu do Prahy. Pokud Vás nebude většina se dá domluvit i vrácení pokud Vám nesedne velikost.
Na všem se dá domluvit tak stačí napsat nejlépe na mail: lukas@iporto.cz
Na konec prosím zájemce, aby sem napsali motiv - barvu trika - a velikost trika co chtějí - a převzetí takže nějak takhle XT660x - 350 - XL - Praha
Díky