KTM EXC450 rv 04
Zatím má spoustu chybiček,ale nějak to doladíme

XT samo zůstává doma,ještě ho minimálně čeká letos Moldavia tour

No tak zatím lehká rekapitulace investic do Kačenky: Ložiska v kolech,řetězovka,lízátko na kyvku,vodítko řetězu,Z kotouč + desky,Z guma+ duše,oba spodní vypoušťáky na olej,olej+filtry,vata výfuk,guferka + kluzáky ve vidlici+olej.Suma sumárum 8tis + nějakých 10h práce,takže jsem na 51000. Ještě jsem bohužel zjistil při přezouvání že je popraskaný ráfek Z kola mezi špicema a náboj taky není v nejlepším stavu,takže musím sehnat kolo což asi spolkne počítám 4-5tis,udělat PDSkloubek (600),koupit pořádné blastry(2000),kryt pod motor(slíbený za 1000) a sehnat starší svody(pocitam tak 2000),moje jsou po opravě nějakého kutila K.O. a i kdybych rovnal tak nemám šanci najít původní tvarRadek píše:Věřil jsem, že půjdeš do 250. To jsem zvědavej, kolik do toho nakonec zahučí
.
Tento rok se tam vracíme s Jarynnem na prodloužený víkend s KačenamaAndyTenere píše:Gratulujem Rado!! Dostali sa mi nejake sumy z Ostravskeho moto podsvetia,ze koketujes s myslienkou na ostre endurko? Prial som ti to uz ked sme boli loni na UA
Leda tak na Ducatke:D Vsetky endura v okoli co ma k dispozicii,su bez TP a SPZ,takze mam obavy ze cez Ukrajinskych colnikov neprejdem:(radas píše:Tento rok se tam vracíme s Jarynnem na prodloužený víkend s KačenamaAndyTenere píše:Gratulujem Rado!! Dostali sa mi nejake sumy z Ostravskeho moto podsvetia,ze koketujes s myslienkou na ostre endurko? Prial som ti to uz ked sme boli loni na UA. Přidáš se
No taky bych poprosil, rád bych se tam taky podíval.K.O.zel píše:a co se podelit o nake trasy hmmmm?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů