SRAZ 2012
Re: SRAZ 2012
Nejedu,já jen abyste se mnou nepočítali
malý off - pytle ,co je "krosový enduro" ??

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
tatare a co plan koupit dalsi moto, nejakeho krosoveho cestaka na vylety?tatar píše:Nejedu,já jen abyste se mnou nepočítalimalý off - pytle ,co je "krosový enduro" ??

Naposledy upravil(a) packi dne čtv 17. lis 2011 11:41:06, celkem upraveno 2 x.
totr píše:Mluvil jsem s Dančou, a bude tak hodná a pokusí se zarezervovat přiměřenou část nějakého kempu, abychom se mohli kvalitně družita bydlet pohromadě. Tak se hlaste kdo pojede, protože v květnu už bude pozdě.
Bylo by dobré, kdyby Radek jako obvykle rozeslal hromadný e-mail.

premejslim o yamaze wr450f nebo suzuki drz400e, podle financí treba taky nebude nicpacki píše:a co plan koupit dalsi moto, nejakeho krosoveho cestaka na vylety?tatar píše:Nejedu,já jen abyste se mnou nepočítalimalý off - pytle ,co je "krosový enduro" ??
nebo uz jsi od te myslenky upustil?

krosovyho cestaka mam xtecko to mi bohate staci

Předběžně se na tu Itálii hlásím i se svou drahou polovičkou. 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Vás, sice už nemám xtéčko a momentálně ani žádnou jinou mašinu, tak pokud by byl někde sraz nebo vyjížďka (ve smyslu prvního srazu vůbec), rád bych se přidal (sice autem
) ale na super xt partu se nezapomíná
. S pozdravem Liťák 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
drz400e budu prodávat, kdybys měl zájem
.

jaka je cena radku?Radek píše:drz400e budu prodávat, kdybys měl zájem.
Ahoj,rád bych se přidal, jestli bych mohl. Teda jestli bude sranda a dobrodrůžo 

Já myslím že rozhodně můžeš, sranda a dobrodrůžo je na denním pořádkuXTdavcaX píše:Ahoj,rád bych se přidal, jestli bych mohl. Teda jestli bude sranda a dobrodrůžo

tak jsem zvedav jak to letos dopadne 

Dobře jako vždycky! Neboj 

To jsem teda rád, že můžupytel píše:Já myslím že rozhodně můžeš, sranda a dobrodrůžo je na denním pořádkuXTdavcaX píše:Ahoj,rád bych se přidal, jestli bych mohl. Teda jestli bude sranda a dobrodrůžo

tak jak to vypada s plnovanim italskeho srazu? pokud se toho planovaci stale drzi, siklo by se mi abyste hodili nejake zakladni info o pravdepodobnem terminu a delce srazu. pocitam ze to asi zabere vic casu nez beznej sraz tak abych si stihl zaridit volno resp naplanovat dalsi jine motoaktivity...dik
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Koncem týdne rozešlu email, zjistí se případní zájemci a podle toho se rozhodne, zda má smysl něco podobného uspořádat
.

-
Když to půjde,určitě bych se k vám přidal,jsem taky pro každou špatnost
Kdyžtak sem hoďte nějaké termíny,abych se mohl přizpůsobit a seznámit se s vaší bandou! Roman.

Kdyžtak sem hoďte nějaké termíny,abych se mohl přizpůsobit a seznámit se s vaší bandou! Roman.
romanhavlon píše:Když to půjde,určitě bych se k vám přidal,jsem taky pro každou špatnost![]()
a udelas jen dobre

Radku konec ktereho tydne jsi mel namysli?Radek píše:Koncem týdne rozešlu email, zjistí se případní zájemci a podle toho se rozhodne, zda má smysl něco podobného uspořádat.

Ja som určite za, len neviem či nebudem mať školu ešte. Ale to sa nejako vyrieši! 

Fell in love with XT-X
XTX r.v.2005, Leo Vince, otáčkomer KOSO, 12 V zásuvka, Olejotermometer, vystužené blastre, craspads
XTX r.v.2005, Leo Vince, otáčkomer KOSO, 12 V zásuvka, Olejotermometer, vystužené blastre, craspads
Termin 5-9. cervence vyhovuje , uz tam mam nahlasene volnicko
, tak se mnou muzete pocitat ....mam pak jeste dalsi dva tydny volna, tak po sraze budu asi pokracovat dal na jih 

Ahoj bendo 
Ikdyž sem si koupil Xtéčko teprve loni určitě bych s Váma vyrazil,

Ikdyž sem si koupil Xtéčko teprve loni určitě bych s Váma vyrazil,