Využití je - z 75% po silnici, 23% trať, 2% polní cesta. Na trati bych tomu rád dával za uši (budu se snažit jezdit častěji na trať, časem chci přesedlat na čisté supermoto), nicméně zatím jsem se na stupačku nedostal a nevím, jestli se to povede, ale chtěl bych, aby držela. Jezdíme jen, když je hezky a pokud už nás chytne déšť, tak pak hodně zvolníme.
Rozměry jsou tedy 17 ky, 120/70 a 160/60, klasika. Já se jen zeptám - duše se mění s pneu nebo tu tam nechat? Odjezdil jsem na Pirelkách 3400 km a zadní vypadá "dead" skoro

Takže podmínky, když to shrnu:
1) nájezd cca 10 000 km
2) návštěvy na trati, takže aby držela a nepodklouzla
3) oba s kolegou máme už skoro v háji zadní pneu, ale přední jsou oka ... přemýšlím, jestli měnit celou sadu nebo jen zadek ...
4) ještě dotaz - v pneuservise to mění jen když sundám kolo nebo přijedu na moto, oni to shodí vymění gumu a kolo namontují zpět?

Uvažovali jsme o Michelin Pilot Road 2 či 3, Dunlop Sportmax Mutant…. Kolega podle mě jezdí na Mutantech (ale moto koupil jetou a moc jsme to nezkoumali, kouknu se zítra) - a tam moc sjetou plošku ve středu nemá. Já mám Pirelku, kde je teda ploška sjetá solidně - na stranách je dvakrát tolik gumy. Proti Pirelce mám jedinou výhradu - strašně mizí… jinak drží skvěle ...
Čtu tunu recenzí - už jsme byly rozhodnutý pro Pilot Road 2 či 3, ale někde jsem zase objevil nějaké nesrovnalosti… vážně nevím. Můžete poradit vhodnou gumu na naše potřeby?