"hořej" mi parkovačky
"hořej" mi parkovačky
Poslední dobou mám celkem problém , hoři mi pravá parkovačka , Origo tam byla doted cca 16000km a ted během 3 týdnů a cca 500km mi shořely 3. Nevíte někdo co s tím ?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: "hořej" mi parkovačky
filip>to by odchazely vsechny zarovky ne ? a ne porad ta stejna , ja jen doufam ze to zase neni problem s elektrikou pac to uz fakt neni mozny jakej na to mam pech
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
to ano ale nejdřív odejte ta nejslavší
Čau Bender, ...žárovky také "hoří" v případech kdy nemají trvalý kontakt (svítí, ale při otřesech žárovka bliká, až dobliká), zkus vyhledat kde.
Vyřešit problém by měla ledková žárovka i když špatný kontakt nenaješ (ale to bych nebyl moc spokojenej).
Pokud si dobře pamatuju, tak Ti elekriku celou měnili nedávno, není to zralé na reklamaci.
Vyřešit problém by měla ledková žárovka i když špatný kontakt nenaješ (ale to bych nebyl moc spokojenej).
Pokud si dobře pamatuju, tak Ti elekriku celou měnili nedávno, není to zralé na reklamaci.