Výstavy motorek v Praze
Výstavy motorek v Praze
V Praze se teď od čtvrtka konaji dvě výstavy motorek (Motocykl 2011 v Holešovicích a Motosalon 2011 v Letňanech). Jedete se někdo mrknout a na kterou z nich?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Výstavy motorek v Praze
Ahoj, jedu do Letňan, loni se mi v Brně líbilo, tak chci porovnat Prahu s Brnem 

Já valim do Letňan, líp se tam parkuje a mám to blíž
Hlavně bych chtěl porovnat Holešovice a Letňany (myslim výstavu ne lokalitu Práglu). Minule v Holešovicích nebyla ani Yamaha.... 

Tak dnes jsem byl v Letňanech a myslím, že mohu doporučit - vydržel jsem tam 5 hodin
Jen jsem myslel, že Yamaha tam toho bude mít víc
Min. rok jsem byl jak v Holešovicích tak v Brně a musím říct, že Holešovice byly pěkně vyčichlé - bylo tam toho hóóódně málo. Tak letos jen Letňany...
Ať už si vyberete tu a nebo tu, tak si to tam užijte

Min. rok jsem byl jak v Holešovicích tak v Brně a musím říct, že Holešovice byly pěkně vyčichlé - bylo tam toho hóóódně málo. Tak letos jen Letňany...
Ať už si vyberete tu a nebo tu, tak si to tam užijte

Moje XT: http://www.xt660.cz/majitele/187/
Nakonec jsem byl jak v Letňanech, tak v Holešovicích. Obě výstavy jsou dost rozdílný, proto se nedají moc dobře porovnávat, ale mě víc oslovila ta v Letňanech. Z endur, kterým jsem věnoval největší pozornost, se mi nejvíc líbil Triumph Tiger 800XC 

Jasně, ale ten tam byl jen tak náhodou ne? Prezentaci tam neměli.vencysta píše:Nakonec jsem byl jak v Letňanech, tak v Holešovicích. Obě výstavy jsou dost rozdílný, proto se nedají moc dobře porovnávat, ale mě víc oslovila ta v Letňanech. Z endur, kterým jsem věnoval největší pozornost, se mi nejvíc líbil Triumph Tiger 800XC

Určitě tam jen náhodou nebyl. Byl tam stánek, kde byla jen tahle jedna motorka, ale personál zodpovídal dotazy a i tištěný materiály byly k dispozici. Byla to nejspíš prezentace jednoho prodejce.Šimi píše:Jasně, ale ten tam byl jen tak náhodou ne? Prezentaci tam neměli.vencysta píše:Nakonec jsem byl jak v Letňanech, tak v Holešovicích. Obě výstavy jsou dost rozdílný, proto se nedají moc dobře porovnávat, ale mě víc oslovila ta v Letňanech. Z endur, kterým jsem věnoval největší pozornost, se mi nejvíc líbil Triumph Tiger 800XC