Elefantentreffen 2011?
Elefantentreffen 2011?
Ahoj chtěl jsem se zeptat. Jede někdo? Nebo jenom já se zbláznil? 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Elefantentreffen 2011?
Rád bych Tě doprovodil, ale jsem v praci 

Hlavně aby nepršelo, mráz mi nevadí, ale přijet tak mokrej a pak se tam válet v bahně to se mi moc nezamlouvá, ale už jsem se rozhodl, tak jedu.
Už se všichni kolem mne shodli, že jsem blázen, ale to mi řekali i když jsem jel v dešti po čáře. 

Já s totrem o tom taky uvažujem... 

Pro vás je to větší mazec, já to mám přes kopec, ale vy, to je věc.
apropo jen tak naokraj, zakonodarci v Nemecku si odhlasovali nutnost pouziti zimnich gum u vsech vozidel i u motocyklu...
u motorek to padlo, četl jsem to někde na foru.packi píše:apropo jen tak naokraj, zakonodarci v Nemecku si odhlasovali nutnost pouziti zimnich gum u vsech vozidel i u motocyklu...
Tak byljsem, viděl jsem, zažil jsem
Nádherné počasí, super atmosféra, prostě zážitek se vším všudy.
http://picasaweb.google.com/10887056202 ... directlink

Nádherné počasí, super atmosféra, prostě zážitek se vším všudy.
http://picasaweb.google.com/10887056202 ... directlink
Moooc pekne
nezastavovaly jste nahodou ve Strakonicich na Benzine??? kdyz jste jely tam???

Bolest je bezva alespon vis ze zijes
Jasně, všechno ta byly jawky, 1x čz a já na terce.sandas píše:Moooc peknenezastavovaly jste nahodou ve Strakonicich na Benzine??? kdyz jste jely tam???

Ja jsem si to myslel zastavoval jsem tam pro cigara a jedna tenerka akorat jsi mel helmu tak jsem te nepoznal 

Bolest je bezva alespon vis ze zijes
Tak sloni jsou za námi. Nádherná akce, nelze od ní čekat kulturní vyžití, ale dát to, setkat se s podobně postiženými lidmi, nádhera. Když jsem jezdil na vandry, vždy se mě ptali co v těch lesích děláte, nikdy jsem to neuměl vysvětli, zde je to naprosto stejné, to musí člověk zkusit a potom to cítit, ne nadávat, že je to jen cesta, chlast a nic, vždy si člověk vezme zážitek jaký chce.
Moc se mi líbila atmosféra, stále se kolem usmívali lidé, zdravili se, když mi to uklouzlo ani jsem nestihnul spadnout, hned se našli ruce, kré mne zachytili a popotlačili o kousek dál, nikdy jsem nikoho nemusel prosit, aby mi pomohl, to je zde nějak automatický, naprosto to není o monstr akci, kde se o tebe budou starat pořadatelé, je to v každým jak si to vnitřně dokáže srovnat, o nic jinýho než o atmosféru celé akce ani nejde, vím, že už se těším na příští rok a to určitě bude čtvrtek až neděle. Moc záleží s kým jedeš a jaké má hodnoty
Moc se mi líbila atmosféra, stále se kolem usmívali lidé, zdravili se, když mi to uklouzlo ani jsem nestihnul spadnout, hned se našli ruce, kré mne zachytili a popotlačili o kousek dál, nikdy jsem nikoho nemusel prosit, aby mi pomohl, to je zde nějak automatický, naprosto to není o monstr akci, kde se o tebe budou starat pořadatelé, je to v každým jak si to vnitřně dokáže srovnat, o nic jinýho než o atmosféru celé akce ani nejde, vím, že už se těším na příští rok a to určitě bude čtvrtek až neděle. Moc záleží s kým jedeš a jaké má hodnoty