Kluci, tak jsem měl dneska taky bouračku, nějakej čůrák v dodávce si v zatáčce najel do půlky mojeho pruhu, byl jsem v náklonu a začal brzdit, rovnat jí, jenže už bylo pozdě, sice jsem mohl jet v tu chvíly tak 20 ale u škarpy hlíny a písku tak 30cm vysokej se mi zabořilo kolo, zadní šlo do driftu ale taky se zapíchlo, takže levou jsem šel k zemi, levá strana celá komplet sedřená od písku, rozlámanej blatník, ohnutý řidítka, popraskaný boční plasty ve spojech, no hrozný, ale motoricky a technicky uplně v pořádku, naštěstí. Jo když jsem padal tak jsem si dal pěstí do hrudi při pádu a mám naražený žebra a 2-3 měsíce v klidu

. Kalhoty natržený, bunda sedřená, velký díky patří páteřáku, padnul jsem i hodně na záda, a nic mě nebolej jeom v tu chvíly jsem cejtil že jsem spadnul na záda, fakt supr. Slyšeli mě nějaký kluci co pracovaly na zahradě a šli mi pomoct jí zvednout a volali záchranku, jenže v tu chvíly mi nic nebylo, jenom na zvracení, za pomoc jim moc děkuju. Pocity v tu chvíly nepopsatelný, nevěděl jsem, kde jsem, když sem si slyšel jak praská helma a láme se blatník tak jsem si řikal že nechci umřít a že ať se mi aspon nic nezlomí, bohudík nic až na ty žebra.
Motorka se opraví, to je jasný, jenom se bojim aby nebyly ohnutý vidle ale snad ne, havarijko mám takže to bude snad v pohodě. Tomu kreténovi jsem se díval do xichtu když jsem projížděl a možná ho poznám až ho někde uvidim. Rozmlátim mu držku už jenom zato že mi nepomohl a ujel.
Tim chci hlavně kluci říct to, co se pořád opakuje a měl by si to každej vzít do hlavy že se má řídit i za ostatní.