Palivové čerpadlo
Palivové čerpadlo
Zdravím všechny!
Mam takovej dotaz, jestli se někomu podařilo vyndat palivové čerpadlo ven z nádrže?
Dík za radu Já...
Mam takovej dotaz, jestli se někomu podařilo vyndat palivové čerpadlo ven z nádrže?
Dík za radu Já...
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Palivové čerpadlo
Me se to podarilo. Ale jde to blbe, je vetsi nez ta dira. Takze to chce sikovne a taky trochu silou. Po nekolikatem vyndani se z nej pak odlamou ty kousky co prekazi a pak uz jde dovnitr i ven pekne.Já... píše:Zdravím všechny!
Dík za radu Já...

Takže ty plastíky co tam jsou jako překážka, jsou k hovnu?
V podstate jo, ale pokud ten bilej kryt cerpadla zmacnes, tak jde z nadrze vyndat i bez jejich ulomeni. Ten bilej plast vydzi vic nez se zda.Já... píše:Takže ty plastíky co tam jsou jako překážka, jsou k hovnu?
Tak bílej plast šel odehnout a čerpadlo vytahnout. Ten zatracenej čudlík co tam vadí, jsem demontoval pomocí štípaček pro případné další zacházení s čerpadlem. Byl u toho kámoš co vlastnil FJR 1300 a tvrdil že je to tam na držení nějakýho snímače co je k tomu přidělanej v tom FJRu. Na funkci to nemá vliv a motor běží, ale s větší nádrží (26l).
Jářku,ty máš větší nádrž??? Tak hoď nějaké foto

Foto bude i s montáží a kitem. Pak to hodim do nějaký sekce, asi tuning a úpravy.
kde se tady dava "to se mi libi" ?Já... píše:Foto bude i s montáží a kitem. Pak to hodim do nějaký sekce, asi tuning a úpravy.