uf to je najednou prispevku....tak snad zareaguju na vsechno
gumovy voditko na kyvce sem nemenil nikdy
retez napinam peclive mam ho vzdy radsi vic povolenej protoze v terenu jdu obcas na doraz
jak jsem postoval fotky rozety po cca
500 km jak je ojebana tak tehdy jsem menil:
NOVE predni kolecko JT, retez DID 520 ATV, rozetu JT, spodni kladku napinaci a lozisko v unaseci rozety (SKF pricemz kdyz sem vyndal to stary tak bych ani nerek ze bylo nutny ho menit)
NOVE. gumovy unasece (ty sejry takovy) sem mel rekl bych dost v poho (sam totr to rikal) ted kdyz to bylo dva dny na zkoumani v yamaze tak mi tam teda dali taky uplne novy.
retez 525 - vim prd co je to za retez a jaky ma rozmery - to ze by tam nesel mi rikali v yamaze. nic jsem si o tom nezjistoval.
do rumunska si vezmu radsi nahradni rozetu a sem moc zvedavej co mi to bude delat az tam nasadim treba tu vaskovu starou (rozetu

)...
ty rejpance si myslim ze sou fakt od toho jak jsem se to snazil povolit jen se zaslapnutou brzdou. jen to pruzilo na tech serrejch v zadnim kole...
trocha historie mych retezovych sad
0 km:
rozeta A (origo)
kolecko A (origo)
retez A (origo)
lozisko A (origo)
15 tis km: retez vytahanej hrozne moc napinal jsem kazdych 100 km, stav rozety neznamy - tehdy sem se o to nezajimal
rozeta B (JT)
kolecko B (JT)
retez B (DID)
lozisko A (origo)
22 tis km: na ukrajine po 2 tisicich km koukam ze mam rozetu na sracku. musel jsem to dojet - po navratu zdarma vymena rozety - kolecko i retez ok
rozeta C (JT)
kolecko B (JT)
retez B (DID)
lozisko A (origo)
33 tis km: rozeta na hovna a retez uz se blizi maximalni pripustny rozteci na patnacti slancich nebo jak se to meri. menim vse
rozeta D (JT)
kolecko C (JT)
retez C(DID)
lozisko B (SKF)
33 500 km rozeta ojebana viz prilozene fotky nekde vejs