ENDURO STUPAČKY
Re: ENDURO STUPAČKY
Tak už je mám taky doma. Díky
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
taky díky, čekaly na mě doma

Tak doufám že je máte všichni už doma,mě peníze dorazily. Tak pokud pošta všechno doručila je tahle akce zkončená.
Děkuji všem za spolupráci.

Děkuji všem za spolupráci.
Neuměl by někdo vyrobit podobný nosič? Nejsem sice odborník, ale za 2 tis. Kč mi to přijde trochu drahý.
http://www.motocentrum.pel.cz/cs/eshop- ... 34570.html
http://www.motocentrum.pel.cz/cs/eshop- ... 34570.html
to jsem zase neco projel

Neboj,pokud máš zájem tak se s tím dá něco dělat.Nejsi zdalaka jedinej kdo chce stupačky a tak budu asi brzo dělat další várkuskautik píše:to jsem zase neco projel![]()

super diky
budu to tady sledovat 

taky bych jedny vzal, jaká je cena a termín dodání?venca píše:Tak jsem došel k názoru,že by bylo dobré udělat další menší sérii.Teď jsem dodělal nějaké na Suzuki a přesto že jsem udělal nějaké navíc je během týdne vše rozebrané a jsou další zájemci.Pár lidí mě kontaktovalo i od nás z XT a tak to tu nechám do konce roku a pište,kdo máte zájem.Podmínky pro naše forum zůstavají stejné![]()
![]()
objednané má:BranoBA,nowwka xtx,Stařík,Robert Kostka,Sandas,kenyo,Pavlík,hykšák,Richard,maser76,Jode,Big Pep,Draker
HOTOVO
Tak zatím jste 2 a pár lidi se hlásí na jiné motorky.Tak jak Vás pár bude zase je udělám.Dříve jak do měsíce to ale nebude. 

nazdárek, mám taky zájem o stupačky, kdy je asi tak uděláš a jaká je za ně cena? díky za info Zdeněk tel.: 775 620 533venca píše:Tak jsem došel k názoru,že by bylo dobré udělat další menší sérii.Teď jsem dodělal nějaké na Suzuki a přesto že jsem udělal nějaké navíc je během týdne vše rozebrané a jsou další zájemci.Pár lidí mě kontaktovalo i od nás z XT a tak to tu nechám do konce roku a pište,kdo máte zájem.Podmínky pro naše forum zůstavají stejné![]()
![]()
objednané má:BranoBA,nowwka xtx,Stařík,Robert Kostka,Sandas,kenyo,Pavlík,hykšák,Richard,maser76,Jode,Big Pep,Draker
HOTOVO
No už se vás hlásí celkem dost,tak počítám příští týden začnu pálit.
:yes
Cena je pořád stejná,s poštou tuším 459 ale musel bych se podívat

Tak to je super, na 100% počítej i semnou, hned jak budou, tak dej prosím vědět a hned je pošli.Tady je adresa: ABECO, Předboř 26, 251 63 Strančice, díky moc Zdeněkvenca píše:No už se vás hlásí celkem dost,tak počítám příští týden začnu pálit.:yes
Tak začnu dělat další sérii stupaček.Kdo máte zájem tak se hlaste
Zatím má objednáno:SKAUTIK,ZDENEK,PROKYN,JIRA,KEBIK

Zatím má objednáno:SKAUTIK,ZDENEK,PROKYN,JIRA,KEBIK
Naposledy upravil(a) venca dne stř 02. čer 2010 10:29:08, celkem upraveno 1 x.
venca>jsou sirsi jak klasicky ty stupacky ? jinak jaky maj rozmery prosimte abych premeril esi sedej s tenerkou
Tak nášlapná plocha je 30/80mm ale mám pocit že má tenerka jinak oložení než xt.I to se ale dá řešitBender píše:venca>jsou sirsi jak klasicky ty stupacky ? jinak jaky maj rozmery prosimte abych premeril esi sedej s tenerkou

Výroba zahájena

venca píše:Výroba zahájena![]()

tak to je super, už se na ně těším..........trochu jsem tunil jednovýfuk a zadek a stupačkama to doladím,dej vědět kdy budou, Zdeněkvenca píše:Výroba zahájena![]()
do srazu budou

Tak pokud je chcete někdo vzít na sraz tak není problém.Montáž je 5min.max.
Pamatuju si jen od minule Staříka

Tak pokud je chcete někdo vzít na sraz tak není problém.Montáž je 5min.max.

Pamatuju si jen od minule Staříka

Tak dnes sem je dal do zinkovny tak na srtaz určitě budou.Kdo je chcete poslat tak mi pište adresy.