Tenéré - obrysovky - LED
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Tenéré - obrysovky - LED
zatím jsem použil ty co mají ještě 4 malinké LEDky, výdrž zatím nic moc, jednu sezonu, tak až dosvítí zkusím jiný druh.
- Přílohy
-
- vK593.jpg (14.44 KiB) Zobrazeno 14154 x
Mne a Draugovi ty LEDky taky moc nevydrzely, takze sme tam narvali zase normal zarovku, az tady nekdo narazi na nakyho drzaka, tak dejte vedet 

No možná jsou, ve Škodovce mi nabízeli ledku ze superba, ale asi za 496,- ta už možná vydržívasek píše:Mne a Draugovi ty LEDky taky moc nevydrzely, takze sme tam narvali zase normal zarovku, az tady nekdo narazi na nakyho drzaka, tak dejte vedet

george kde si ji sehnal a za kolik ?? taky sem uvazoval ze tam dam bilou
Tohle seženeš v každém obchodě kde prodávají doplňky na auta, dokonce jsem je viděl i v TescuBender píše:george kde si ji sehnal a za kolik ?? taky sem uvazoval ze tam dam bilou

stařík>ja zatim co sem sehnal tak pouze v barve tj modra cervena atd a takhle ke vsemu ma dobrej rozptyl dle tech fotek 

- Ninjaman
- Kontaktovat uživatele:
Já mám skoro stejné jako george, akorát jsou vypoulené a ne ploché. Koupil jsem je v první mototechně, kterou jsem zkusil.Bender píše:george kde si ji sehnal a za kolik ?? taky sem uvazoval ze tam dam bilou
Staříku, výdrž jednu sezonu??? Holt za kvalitu se musí zaplatit. Zkus něco pošetřit a koupit tyhle co já. Udávaná min. životnost 30 let

Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život!
ne že bych ti chtěl brát iluze ale 30 letNinjaman píše:Já mám skoro stejné jako george, akorát jsou vypoulené a ne ploché. Koupil jsem je v první mototechně, kterou jsem zkusil.Bender píše:george kde si ji sehnal a za kolik ?? taky sem uvazoval ze tam dam bilou
Staříku, výdrž jednu sezonu??? Holt za kvalitu se musí zaplatit. Zkus něco pošetřit a koupit tyhle co já. Udávaná min. životnost 30 let![]()

Kenyo: Týý joo, 30 let, tak to mi budou ty dvě stačit do konce života XT i mého
Tak to mě prodali pěkné šmejdy a 3x dražší než ty tvoje

Tak to mě prodali pěkné šmejdy a 3x dražší než ty tvoje

Jedna stála 12Kč v obchodě s radiosoučástkami. Vypouklé zrovna neměli, tak za ty prachy jsem zkusil tyhle a celkem spokojenost. O té špatné výdrži psali i na německém fóru xt-660.de, ale za těch 24Kč to klidně zkusímBender píše:george kde si ji sehnal a za kolik ?? taky sem uvazoval ze tam dam bilou

george>me de o to ze tyhle se hezky rozptylej , ja mel led diodovy zakulazeny a to kdyz svitilo tak tam proste bylo videt to ohnisko ale tady to se zda byt ok takze si je tam v pondeli dam