Creptus
Creptus
Tak jsem se konečně dočkal, 2-1 by Creptus je doma. Rozhodl jsem se pro tuto variantu abych získa o + cca. 10 cm světlost motky. Co mne příjemně překvapilo je i celkový vzhled motky s tímto výfukem. Jinak hlučnost je srovnatelná s origo výfukama. No a ještě jedna drobnost, XT je o 6 kg lehčí. 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Creptus
Radas->Máš to pěkné a ten plech pod motor je naprosto dokonalý - uvidíme jak se Ti povede ho okopčit 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkný, taky jsem nad tím vážně přemýšlel.. 

Na kolik Tě to vyšlo a kde jsi to kupoval?
-
Velmi pekna a prakticka zmena.
Neuverietelne,ako taka drobnost,zmena vyfukovych zvodov/+vyfuk samozrejme/,dokaze uplne zmenit charakter motorky?
Xtcko teraz vyzera daleko viac drsne,enduracky
Neuverietelne,ako taka drobnost,zmena vyfukovych zvodov/+vyfuk samozrejme/,dokaze uplne zmenit charakter motorky?
Xtcko teraz vyzera daleko viac drsne,enduracky

Paráda
Přesně tohle s tím chci udělat.
Hoď sem cenu a nějakej detajl levého svodu(s lambdou). Dík Já...

Přesně tohle s tím chci udělat.
Hoď sem cenu a nějakej detajl levého svodu(s lambdou). Dík Já...
Co do ceny, svody a komplet koncovka 6500,- ale dostal jsem vánoční slevu
Kontakt : http://new.creptus.cz/index.php?option= ... e&Itemid=1
Jediným malým stínem na perfrktní práci je podle mého, krátký natrubek pro lambdu. Zdá se mi, že tělo sondy je příliš vystrčené do proudu spalin. originál natrubek je delší. No uvidíme
.
Jinak je lambda celkem na ráně ale je to prostor pro lidovou tvořivost , kryt ala TOTRtech

Kontakt : http://new.creptus.cz/index.php?option= ... e&Itemid=1
Jediným malým stínem na perfrktní práci je podle mého, krátký natrubek pro lambdu. Zdá se mi, že tělo sondy je příliš vystrčené do proudu spalin. originál natrubek je delší. No uvidíme

Jinak je lambda celkem na ráně ale je to prostor pro lidovou tvořivost , kryt ala TOTRtech

radas prosím tě, jak se motka chová s Creptusem? Máš tam i PowerCom. a třeba i KN filtr (jako TTrs) nebo jsi tam dal jen te výfuk??? Musel jsi to k němu nějak dolaďovat - směs, atd... ???
Mám to do Creptusu jen cca 20km, tak o něm taky uvažuji, ale už to není ono - dva laufy jsou dva laufy, vo tom žádná, ale jsou super dělané ty svody - vrchem kolem motoru
Mám to do Creptusu jen cca 20km, tak o něm taky uvažuji, ale už to není ono - dva laufy jsou dva laufy, vo tom žádná, ale jsou super dělané ty svody - vrchem kolem motoru

Moje XT: http://www.xt660.cz/majitele/187/
- maser76
- Kontaktovat uživatele:
chalani,nevypada to spatne,ale naXT- X to neni to prave orechove.Muj nazor
Tam jsou 2 laufy proste 2 laufy 

Radas- budeš tam dávat padáky? Docela by mě to zajímalo, protože pánové z Creptus mi jsou ochotný zaslat komplet vejfucky poštou a nemusel bych se vrzat přez celou ČR. Tak jestli tam pasujou a jaký. Dík za info.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
prej creptus chystá homologace na vejfuky, zeptej se na to 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pírs tam dával SW-Motech a prý tam šli bez úprav. Každopádně nevím, zda ještě smí SW-Motech na tvojí motorkuJá... píše:Radas- budeš tam dávat padáky? Docela by mě to zajímalo, protože pánové z Creptus mi jsou ochotný zaslat komplet vejfucky poštou a nemusel bych se vrzat přez celou ČR. Tak jestli tam pasujou a jaký. Dík za info.

Tomu říkám dobrá informaceLiTe píše:prej creptus chystá homologace na vejfuky, zeptej se na to

Ptal se jich už někdo? I když na druhou stranu čím víc se nás bude ptát, tím budou mít větší zájem - snad

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Ja mam origo. vzduch. filtr. Nechal sem na Crepu homolog. koncovku.Zadne odladeni nebylo treba, zatimBodacat píše:radas prosím tě, jak se motka chová s Creptusem? Máš tam i PowerCom. a třeba i KN filtr (jako TTrs) nebo jsi tam dal jen te výfuk??? Musel jsi to k němu nějak dolaďovat - směs, atd... ???

Vyfuk ale ma potencial na odladeni. Ja ho montoval pro zvedseni svetle V. Zvetseni vykonu o 5hp. mne nezajima

Celkem se mi libi orig. padak od XT660-Z, a pasuje tam jak prdel na hrnec, ale nebudu tam davat separe padak, zkusim upravit tvar lyziny pod motorem tak,aby kryla i vodni pumpu.Já... píše:Radas- budeš tam dávat padáky? Docela by mě to zajímalo, protože pánové z Creptus mi jsou ochotný zaslat komplet vejfucky poštou a nemusel bych se vrzat přez celou ČR. Tak jestli tam pasujou a jaký. Dík za info.
radas - díkas za odpověď. Také mi nejde o zvýšení výkonu, jen o vzhled a o zvuk
Proto se ptám co s tím udělat, když tam je Creptus - aby se nevykurv... motor

Motor je v poho, pokud budes ten vyfuk jezdit otevreny , v kombinaci s otevrenym sanim, budes muset upravovat smes. To je jasna vec.Bodacat píše:radas - díkas za odpověď. Také mi nejde o zvýšení výkonu, jen o vzhled a o zvuk![]()
Radek píše:Pírs tam dával SW-Motech a prý tam šli bez úprav. Každopádně nevím, zda ještě smí SW-Motech na tvojí motorkuJá... píše:Radas- budeš tam dávat padáky? Docela by mě to zajímalo, protože pánové z Creptus mi jsou ochotný zaslat komplet vejfucky poštou a nemusel bych se vrzat přez celou ČR. Tak jestli tam pasujou a jaký. Dík za info.
Jezdim s nima pořát, jsou to dobrý padáky, bez nich to mohlo dopadnout hůř