plotna na nosič
plotna na nosič
Budu dělat hliníkové plotny na nosič - stejné jako jsem dělal Kozlovi, Draugovi a Vaškovi. Kdyby měl někdo další zájem, tak sem napište, abych věděl kolik objednat materiálu. Prozatím závazně objednal Stařík a Petras.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: plotna na nosič
Nemám nosi, tak plotna je mi ještě na h..., ale když to budeš dělat tak pouvažuju i nad tím nosičem.
....na takové to domácí žvýkání....
Počkat, počkat, my jsme se domlouvali na nějaé plotně?
Že o tom teda fakt nevím, pokud ano tak se velmi omlouvám a beru to zpět, ale fakt si toho nejsem vědom
Připomeň mi prosím, kdy jsem se o tom měli bavit? Nezlob se, ale opravdu o tom vůbec nevím.

Aha promiň, spletl jsem to - tu plotnu chtěl Kenny. ..ale valch jako valach ne?Stařík píše:Počkat, počkat, my jsme se domlouvali na nějaé plotně?Že o tom teda fakt nevím, pokud ano tak se velmi omlouvám a beru to zpět, ale fakt si toho nejsem vědom
Připomeň mi prosím, kdy jsem se o tom měli bavit? Nezlob se, ale opravdu o tom vůbec nevím.

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
hele a kolik to váží? chtěl bych tu zahrádku na kufr a popř aby to šlo i na nosič, šlo by to nějak vykoumat pane mistr?
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Lite->Nevím jestli dobře chápu - chceš místo zhrádky co se montuje na víko kufru namontovat hliníkovou plotnu a tu samou potom montovat v případě potřeby přímo na nosič? Jestli jo, tak potom by se tomu kufru měl přizpůsobit rozměr a možná i tvar. Ale nevidím v tom problém. Jenom bych Ti musel navíc nechat udělat distanční válečky. Kolik to váží přesně nevím, ale nedělal bych si starosti - hliník je lehký.
Kozel, Draug a Vašek > Klucí, můžete sem někdo hodit fotku, jak ta plotna vypadá v reálu, řípadně rozměry ? Díky
-----------------
XT 660 R, r.v. 2004 cerna
motorově standardni konfigurace( zatim)
+ Vencovo stupacky, predni enduro blatnik Acerbis, kryt motoru a cidla stojanku Touratech
XT 660 R, r.v. 2004 cerna
motorově standardni konfigurace( zatim)
+ Vencovo stupacky, predni enduro blatnik Acerbis, kryt motoru a cidla stojanku Touratech
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
totr> tak není problém ti víko poslat, pokud jde samotný poslat, jinak bych ti musel poslat celej kufr, jestli by ti to ovšem nevadilo
a kolik by byla cca cenovka ?

Lite->Jestli to chceš realizovat, tak to pošli. Cena za plotnu by mohla být mezi 5 - 6 stovek. Záleží na ceně toho hliníku. A pro tebe ještě kolik si řekne soustružník za válečky.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nějak si moc tu hliníkovou plotnu na kufru nedokážu představit.. 

to nedopadne dobře 

Asi by musela být trochu menší a hlavně kratší. Ale jak bude chtít Lite. Každému se líbí něco jiného.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jo bude menší, to je jasná, podle mě to bude lepší, jak ta samodomo zahrádka a navíc to budu moct použít i na nosič
totr> tak pošli adresu do PM a až seženu nějakou krabicu, tak to pošlu, ale stejnak to přijde asi a ž po novym roce co

totr> tak pošli adresu do PM a až seženu nějakou krabicu, tak to pošlu, ale stejnak to přijde asi a ž po novym roce co