Jinak samozřejmě inspirace od Hančuse, kterému jsem celou cestu zpátky ze srazu čučel na prdel (XTéčku) a nemohl se vynadívat a naposlouchat

dyť já psal, že dorso a duka jedem prostě vyzkoušet. Pořád se mi líbí ale je to raketa za ty peníze na to mý ježdění. A ten spodek, zátah-na XT to nemá.plesm píše:to si děláš pjdeltakže žádný dorso, či duke?
jinak moc hezonký
nejsou homo ani trochu-je to normálně úplně dutej válec bez sebemenší mřížky. Dělaj to hlavně na krosky a závodní mašiny, kde to nikdo něřeší.plesm píše:jasný, jinak maj homolog.vložku, nebo bez![]()
tak doufám, že se s nima brzo předvedeš
i to je možný, ale než jsem je objednával, konzultoval jsem to s Hančusem a ten je vozil bez PWC a s KNkem a nestěžoval si. Já dal KN pryč, tak uvidíme...Radek píše:pěkný, snad nebude třeba pwcmnd
původně začala debata, že jedna koncovka stojí 9000, pak tedy ty roury a úchyt.....Já si představoval, že bych dal nejvíc tak14000, tož jsem to řekltatar píše:Milala > tak kolik si řekli klusi RAASoví ?
Přátelé, kamarádi,totr píše:Milala->Tak jaké jsou jízdní dojmy?
Měl jsem pocit, že Leoše spodek spíše oslabí. Projel jsem se na Draugově stroji s homoleo a zdálo se mi že to v nízkých otáčkách moc nejede.Milala píše:Přátelé, kamarádi,totr píše:Milala->Tak jaké jsou jízdní dojmy?
jede to podobně jako s Leáčema, takže dole huj, navrch fuj, ale tím, že jsou naprosto otevřený hrajou jak rockový varhany. Duní to jak Ducati a nedá se za tím stát do půl metru ani při neutrálu jak to fouká. Lítá z toho hrozně horkej plyn a tak bych potřeboval vědět, co je pravdy na tom, že otevřenej lauf znamená větší žár na vejfukový ventily a jak moc se mám bát že to celý oddělám![]()
![]()
Jinak je mám moc rád a ostudu XTéčku určitě nedělají. Když zjistím, že mi hodně ujíždíte, pořídím ten commander![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů