Srazík Machůzky
Srazík Machůzky
Čau lidi, bylo to super. Jen škoda, že jsem mohl jen v neděli a hned po výletě zase domů. No co se dá dělat. Jinak pro mne to byl pěkný zážitek a těším se na další akci. Snad to vyjde líp. P.S. Už dlouho jsem tak pěkně nezmoknul. 

Doleštil jsem. Enduro forewer.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Srazík Machůzky
Tak těch pár fotos co jsem udělal je tu: http://sprath.rajce.idnes.cz/Sraz_XT_66 ... rojpomezi/
Doleštil jsem. Enduro forewer.
- vivik
- Kontaktovat uživatele:
jeeee to mel kozel asi hlad
jinak v ty chaticce to smrdi uz od pohledu

jinak v ty chaticce to smrdi uz od pohledu

Timto bychom chtěli poděkovat za účast všem, kdo přijeli na sraz.
Jsme rádi, že jste přežili všechny nástrahy závodu, vyjížďky i noční radovánky
Doufáme že se Vám vymyšlený program líbil a vůbec zda se Vám líbil celý zdejší kraj. Sešla se super parta lidí, která posrandovala a pokecala
Pokud budete chtít, můžeme spustit druhý ročník Tajného závodu příští rok, s jinými disciplinami a úkoly i místy. Pokud ovšem někdo jiný převezme iniciativu do svých rukou a připraví závod zase někde u Vás, budeme jen rádi.
Jinak za Tajný závod Stařík, Pavla a Petra

skvěle strávený víkend, není co dodat, doufám, že všichni dobře dorazili a dorazí
pár fotek:

pár fotek:
tak už jsem taky doma.super akce s perfektníma lidičkama.už se moc těšim na příště.
Díky moc všem za krásný víkend

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
taky děkuji organizátorům a rád uznávám, že tam máte krásnou přírodu a výborný silnice. Jako vždy došlo na "závodění" po třetím, čtvrtém pivu a slyšel jsem tolik nezapomenutelných hlášek jako už dlouho ne.
Liťákovi přeju aby dal (už kvůli přítelkyni)
všechny své nohy dohromady
a rád bych mu v dobrém
poděkoval za nevšední FMX show. Vůbec bych se nedivil, kdyby se třeba v Blesku objevila zpráva, že v kempu Machůzky dopadl meteorit. Vyorat XTéčkem takový kus drnu je kumšt. 

Liťákovi přeju aby dal (už kvůli přítelkyni)

XT660X....eXTra potěšení
hej proc ste se nesli koupat den predtim kdyz bylo pekne 

Vazeni, velevazeni byla to parada!!! Dekuji za pekny sraz , jak uz organizatorum tak i tem, kteri se ho ucastnili. Jste supr bandicka !!! Vsichni usmevavi supr naladeni....
Tresnicky z me zahradky (fotky) zde: http://uloz.to/2077134/xt.zip a musite brat zretel, ze prece je to foceno jen z mobilu...
Velke DIKY za pekny sraz

Tresnicky z me zahradky (fotky) zde: http://uloz.to/2077134/xt.zip a musite brat zretel, ze prece je to foceno jen z mobilu...
Velke DIKY za pekny sraz

páčky dik za fotky ale chybi tam minimalne jedno vypeceny video 

K.O.zel píše:páčky dik za fotky ale chybi tam minimalne jedno vypeceny video

Ale jooo

Tak rozhodně Vám patří velké poděkování za přípravu a organizaci.Všichni co se účastnili se tvářili spokojeně.Stařík píše:Timto bychom chtěli poděkovat za účast všem, kdo přijeli na sraz.Jsme rádi, že jste přežili všechny nástrahy závodu, vyjížďky i noční radovánky
Doufáme že se Vám vymyšlený program líbil a vůbec zda se Vám líbil celý zdejší kraj. Sešla se super parta lidí, která posrandovala a pokecala
Pokud budete chtít, můžeme spustit druhý ročník Tajného závodu příští rok, s jinými disciplinami a úkoly i místy. Pokud ovšem někdo jiný převezme iniciativu do svých rukou a připraví závod zase někde u Vás, budeme jen rádi.
Jinak za Tajný závod Stařík, Pavla a Petra
![]()
Tak DÍKY DÍKY DÍKY

Ps-pokud TI to nevyšlo finančně,tak to sem někam napiš a doladíme to.

packi nezakecavej to, a koukje se s nama podelit o videiko z tatarova brodu 

Naprosto vynikající AKCE 

Výborná akce, hodně srandy, Stařík dokonce objednal i počasí. Už se těším na další. Mimochodem čím dál častěji se dovídám, že nám lidi závidí jak ty naše stránky, tak i srazy a vyjížďky
asi tkato:"...víš, já Vám nezávidím ty vaše motorky, i když asi dobré budou, ale ty Vaše stránky... takové nemá nikdo..." a tak podobně

asi tkato:"...víš, já Vám nezávidím ty vaše motorky, i když asi dobré budou, ale ty Vaše stránky... takové nemá nikdo..." a tak podobně