XTX vs XTR
-
XTX vs XTR
Chlapi , můžu z xtx přehodit kola na XTR ? Hlavně zdali posují na brzdy a pod.Moc díky za radu
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: XTX vs XTR

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
čus, radek to řešil, zatím to nevyřešil, ale vyřeší to mnohem efektivněji, koupě jinýho mota

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Tydle čachry vyžadují dokonalou přípravu. Není to jen o menším kole, pokud nezačneš od délky vidlice, těžiště moto., světlé výšce po zatížení, a td.
Pokud toužíš po kočkopsovi, kup celý předek.
Pokud toužíš po kočkopsovi, kup celý předek.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no myslím že pro normální ježdění by stačilo vyměnit jen ty kola 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vyměnit čili přeplést kola na náboje
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
no, myslím že ty cca 4cm, na předku budou při brždění , dobrždování v náklonu chybět.
myslím že tuňácí netuní proto aby jezdili normálně
Jak nekde pořádně škrtneš , nabulený, na našich rovných silnicích, může být 12:01.
myslím že tuňácí netuní proto aby jezdili normálně

Jak nekde pořádně škrtneš , nabulený, na našich rovných silnicích, může být 12:01.
-
Asi to je přezuji na Dunlop Sportmax Mutant nebo podobné
-
Zdravím vás nadšence jednoválcových strojů. Rozhoduji se co nahradí moji suzuki dr650se se kterou mám najeto spoustu bezproblémových km. Donedávna jsem byl rozhodnut pro tenere ale... začal hlodat červík a zalíbilo se mi x-ko jenže i nějaká ta polní cesta mi není cizí a s x-kovou vidlicí byť s nasazeným 21" kolem se mi moc nezdá. Probíráte tu reinkarnaci z R na X. Tadle možnost (něco jako bonus home upgrade) se mi zamlouvá nejvíc. Opačně se mi to zdá trošku proti srsti. Měl jsem možnost několikrát vidět přímo vedle sebe X a R a nevšiml jsem si rozdílů zde popisovaných:
LiTe píše že přeplést X ráfek na R střed. Nejsou ty středy totožný?
Radas že budou chybět 4 cm. Délka vidlic (řekněme od spodu krku po osu kola) není stejná?
Je tu na fóru někdo kdo tuto přestavbu absolvoval (z R na X)?
LiTe píše že přeplést X ráfek na R střed. Nejsou ty středy totožný?
Radas že budou chybět 4 cm. Délka vidlic (řekněme od spodu krku po osu kola) není stejná?
Je tu na fóru někdo kdo tuto přestavbu absolvoval (z R na X)?
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady od "nás" to nikdo obráceně nedělal. Jinak mám vepředu 21" kolo na Xkových šavlích a sice je to trochu tvrdší, ale dá se s tím úplně v pohodě jezdit a že to někdy v terénu fakt moc nešetřím ... Ale je fakt, že s Rkem sem to neporovnával
.. Jinak středy jsou stejný, stačí jen přeplést ráfky a u zadního kola můžeš dokonce použít stejné niple. Když sem dal na Xko velké přední kolo, dost se předek zvednul. Předpokládám že obráceně zase klesne
.
Jinak pokud bych teď kupoval XTčko, tak bych nejspíš vzal Rko a jezdil na tom buď E09 a nebo bych tam obul něco trochu jemnějšího a na druhých kolech měl špunty. Ale pokud je sucho, tak i na hladkých motárdech vyjedeš opravdu spoustu kopců a nějaká polňačka nebude rozhodně problém. Však já tak jezdil celou minulou sezónu.

Jinak pokud bych teď kupoval XTčko, tak bych nejspíš vzal Rko a jezdil na tom buď E09 a nebo bych tam obul něco trochu jemnějšího a na druhých kolech měl špunty. Ale pokud je sucho, tak i na hladkých motárdech vyjedeš opravdu spoustu kopců a nějaká polňačka nebude rozhodně problém. Však já tak jezdil celou minulou sezónu.
-
Jasně že se zvedne
ale kdosi tady na fóru psal že měl možnost vyzkoušet R a přišlo mu to zvedlý. Takže by mohly být ty vidle stejný. Jinak nepopírám že by to nešlo jezdit off s X+21" ale ty rány do řidítek už musí být celkem síla.

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak je jasné, že na Rku to v terénu bude lepší. O tom žádná
. zase když budeš jezdit na Rku s motardama, bude to na silnici dost plavat a ten přední dvoupíst a 280ka kotouč asi nebude to samý jako čtyřpíst a 320ka
..

-
To plavání máš na mysli při brždění nebo normálně za jízdy? Při brždění bych to bral ale za normální jízdy se mi to nezdá. Chtělo by to někoho kdo to zkoušel nasadit... 

night eagle-> Kup si erko i ixko a to co ti bude míň vyhovovat potom prodáš 

A ještě vyděláš 

-
Dobrá rada nad zlato fakt
Řešení je myslím jasný. R-ko a motardový kola v pohotovosti. Mimochodem jak se vám s tenerkou jezdí v terénu? Je vůbec vidět na přední kolo? Při sedu.

Při sedu nevidím na přední kolo ani na erku - a potřebuješ na něj vidět?
-
To ne ale vidíš těsně před něj. A kolikrát je třeba na něj vidět. Nebo alespoň těsně před něj abys věděl kam ho nasměrovat aby jsi hubu nehodil.
Andy jak jsi vysoky? vyska sedla na tenerce neni problem? cekam az se ke me jeden kousek dostane ale mam trochu obavu abych na to vubec vylezl. merim 175cm