Po vymene piskaji desticky
Po vymene piskaji desticky
Cus vespolek,
na zadku mam vymeneny desticky. Meli tam udajne dat ty co jsou tam origo(dle katalogu pro R-ko je to je SBS). Uz mam najeto neco ke dvoum tisicum a pri dobrzdovani-rychlost 20km/h a mene piskaji jako svine. Uz mi je prostrikali nejakym sprejem, to prvnich par kilometru nepiskalo, ale take nebrzdilo a ted pred vikendem je obrousili. Asi 80kilometru ruzne po meste byl klid a ted zase zacinaji piskat. UZ jsem z toho na palici. Nevite nekdo co s tim?
Diky, Enduro.
na zadku mam vymeneny desticky. Meli tam udajne dat ty co jsou tam origo(dle katalogu pro R-ko je to je SBS). Uz mam najeto neco ke dvoum tisicum a pri dobrzdovani-rychlost 20km/h a mene piskaji jako svine. Uz mi je prostrikali nejakym sprejem, to prvnich par kilometru nepiskalo, ale take nebrzdilo a ted pred vikendem je obrousili. Asi 80kilometru ruzne po meste byl klid a ted zase zacinaji piskat. UZ jsem z toho na palici. Nevite nekdo co s tim?
Diky, Enduro.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Po vymene piskaji desticky
Zkusil bych asi nějaký čistič brzd, nebo jestli se ti právě při výměně nedostal bordel mezi desky a kotouč, nebo do pístku..... každopádně, když ti to nepřestalo, tak to bez rozebrání asi neodstraníš

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
vytahni je a zkus je trošku vzít šmirglem,plus jemným pilníčkem strhni hrany desek,když to začne znovu pískat tak je hoď po psovi,mají tvrdou směs.
Takze je hodim po psovi, protoze cisticem i brousenim prosly v te motodilne, kde mi je menili, Uz jsem tam s tim byl 2x. Po brouseni to prave chvili nedelalo a ted to zacina znova. Po nedeli jim je hodim na hlavu.
Dik za rady, Enduro.
Dik za rady, Enduro.
Kdo menil desticky na predni kolo? Zajimalo by me kde a ktere jste kupovali.....co napr totok?
http://www.motoeso.cz/zbozi/70221/Bendi ... -660-R.htm
http://www.motoeso.cz/zbozi/70221/Bendi ... -660-R.htm
Taky mam SBS a taky piskaly, ale už to přestalo cca 4-5tis. km. Mam je od prodejce YAMAHA a měli by to být ty samé co origo, které jsem měnil po 20tis. km a ještě by tak 5 snesli
taky mi to pískání už přestalo,....ale až jsem je vyměnil

...využití materiáu na 110% 

tatar....
to uz si brzdil ale silou vule ne 

vasek...brzdil silou vule nebo pak uz jen ciste ocima

tatar ... kdyz ty mas tak hezke fotky , zase musim napsat moc pekne

tatar ... kdyz ty mas tak hezke fotky , zase musim napsat moc pekne

Zderec. Ted budu objednavazt na zadek origo z yamahy z brna tak az tomu nalozim tak dam vedet jak jsou na tom a co to je zac...