Já jsem bohužel ve čtvrtek v BrněMilala píše:Mílo a ty bys mohl ve čtvrtek odpoledne ???

škoda, tak snad vyjde aspoň ten vejkend...
Já jsem bohužel ve čtvrtek v BrněMilala píše:Mílo a ty bys mohl ve čtvrtek odpoledne ???
Napadlo mě, že bychom mohli počkat na Liťáka, který psal, že ještě nemůže. Taky odezva od ostatních nic moc. Zkusil bych zas dát návrh na "krajinkářskou" vyjížďku, kterou jsme odsunuli když kolidovala s Radkovým srazem. Sraz u Prahy a směr Sázava, Zruč atp. Obnovím téma a pošlu pár textovek. Podle mě není pak problém se domluvit a případně odbočit do Milovic, když bude chuť. Co vy na to?plesm píše:Tak napište prosím kdo a kdy asi by mohl o tomhle vejkendu.
neboj je tam i jinej daleko lepší vjezd, jenom s takovým malým hrbolečkemLiTe píše:takže já to asi neprojedu![]()
![]()
prodáváš teda nebo ne?LiTe píše:Obvnovuju, kdy tam zajedeme kluci ?
Urcite, kdo se toho ujme? Proc to vlastne minule nevyslo?LiTe píše:Obvnovuju, kdy tam zajedeme kluci ?
někomu se nechtěloTTrs píše:Urcite, kdo se toho ujme? Proc to vlastne minule nevyslo?LiTe píše:Obvnovuju, kdy tam zajedeme kluci ?
spíš středa, ale dost odpo, jsem v práciLiTe píše:Tak dejme termín a jedeme, co tato středa, či pátek?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů