Potrebuju poradit s vyfukama??
Potrebuju poradit s vyfukama??
Zdarec,mam model 08 chci na to koupit ladaky leo vince a kn... uz to ma lambu musim s tim neco delat?? a jak je to stim vykonem ...? Musim koupit aj powercommander.....???
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Potrebuju poradit s vyfukama??
esi chces jen zvuk, kup jen ladaky a nic s tim delat nemusis, esi chces vykon, tak musis otevrit jak sani tak vyfuk a musis poridit PWRCMD, aby ti ridil tvorbu smesy, tim padem ale musis odpojit lambdu.... bohuzel nikdo nevi v jakym rozsahu reguluje lambda u XTcka smes, takze kombinace KN + ladak je tu zacarovanej kruh a nikdo ti asi neporadi.... lidi s tim jezdi i bez PWRCMD a problemy snad nikdo nema 

tak kdyz koupim jen ladaky tak to bude mit furt 48koniku?? tak kn to nema smysl kupovat .....at pak nejsu nekde na 40 konikach???
tema ladakama treba konika max dva mozna nazenes, ale nereknu ti kteryma, kdyby to byl 2T, tak je to neco jinyho, tam delaj laufy fakt moc... ale jako na me nedavej, ja na to mam svuj nazor a treba nemam pravdu 

I když teda zarytý zastánce origo laufů, buť bych volil kombinaci všechno nebo nic, originály nebo laďáky filtr pwc, ale zase jen Tvoje rozhodnutí.
me staci aby to bylo slyset , a vykon byl stejny ,no skusim se jeste poptat kde se da???CHlapi zatim diky... a pokud jetse nekdo neco vi tak pisnete.. dik vsem..
Zdar, mam XT z roku 2004. Mam na nem Leo vince X3. Vsichni mi rikaji ze mam super zvuk. Uz tam byly, kdyz jsem to kupoval. Myslim, ze puvodni majitel rikal, ze jsou otevreny. Zadne jine upravy nemam-ani filtr, ani powercomander. Co se tyce vykonu, neposoudim jestli klesnul, nebo se zvysil. Prijde mi, ze zadna zmena nenastala. Porovnavam to s XT, ktere jsem jezdil v Recku(bylo z roku 2005 a melo origo vyfuky)) Jedine s cim mam trosicku problem je, ze v nizkych otackach, tak odhaden neco kolem 1500 se trochu dusi, ale neni to zadne trago. Kdyz jsem se bavil se zasvecenymi, tak rikali, ze by to resil powercomander. Nechci ale investovat, kdyz ten problem neni markantni. Je fakt, ze dost casto si poradne praskne zpatky, coz by podle me u vyladeneho motoru v zavislosti na vyfuku nemelo delat.(Pry to nemam resit, na zivotnost motoru to pry nema vliv) Max jsem s tim jel 178, tak predpokladam , ze to na vykonu neubralo.
Enduro
Enduro
enduro> je to jednobuch, ten si ustreli i vyladenej
strileni jako takovy , pokud neni nejak extremni a nejsou to velky slupky,tak je v poho, strili i origose.... kolikrat i vyladeny racingovy vyfuky strili (nektery to maji dokonce udelany schvalne - caka se palivo do vyfuku - kvuli vykonu, ale to neni pripad moto)

vasek píše:enduro> je to jednobuch, ten si ustreli i vyladenejstrileni jako takovy , pokud neni nejak extremni a nejsou to velky slupky,tak je v poho, strili i origose.... kolikrat i vyladeny racingovy vyfuky strili (nektery to maji dokonce udelany schvalne - caka se palivo do vyfuku - kvuli vykonu, ale to neni pripad moto)
Slysel jsem stejny nazor, ktery tady prezentujes. Slysel jsem ale i nazor, ze to strilet nesmi, pokud je vse dobre serizene. Ja se spokojim s tezi, ze se tim nic necini.