sedlo DDtuning
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: sedlo DDtuning
A na kolik tě to vyšlo? A jak dlouho jsi musel čekat... dík
3500kč i s poštovným,v neděli jsem mu to zavez dnes to přišlo
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
překvapující. v dobrym slova smyslu samozřejmějaryn píše:A na kolik tě to vyšlo? A jak dlouho jsi musel čekat... dík

XT660X....eXTra potěšení
to je ale dobra cena ne? Tomyho snad vyslo na 7 bo mam haluze? 
Edit: Dobre no, Tomika

Edit: Dobre no, Tomika

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
nech ty houbičkyvasek píše:to je ale dobra cena ne? Tomyho snad vyslo na 7 bo mam haluze?

XT660X....eXTra potěšení
ty bláho to vypadá vcelku schůdně.. eště bych na tom chtěl chvíli jezdit, jestli to má nějaký smysl 

karel drogy nebere, karel nese cajMilala píše:nech ty houbičkyvasek píše:to je ale dobra cena ne? Tomyho snad vyslo na 7 bo mam haluze?![]()

cituji Tomika: "Je to z JP moto a byla to docela palba, ale když to bude splňovat účel, tak budu spokojenej. Komplet přešití ( gel jak řidič, tak spolujezdec ) vyšlo na 8 500kč"
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
paráda 

Velmi lákavá nabídka, a ten člověk to dělá pod firmou nebo sám na sebe?Jorge píše:3500kč i s poštovným,v neděli jsem mu to zavez dnes to přišlo
jak to dělá to nevím,ale dnes jsem na tom ujel asi 300 km se spolujezdkyní a oba jsme žasli jak se to zlepšilo.To se nedá ani přirovnat k seriovému sedlu,fakt bomba.Všem co jezdí dál než kolem komíma vřele doporučuji.
a to je teda komplet "obě" sedla gel?Jorge píše:jak to dělá to nevím,ale dnes jsem na tom ujel asi 300 km se spolujezdkyní a oba jsme žasli jak se to zlepšilo.To se nedá ani přirovnat k seriovému sedlu,fakt bomba.Všem co jezdí dál než kolem komíma vřele doporučuji.
btw: koupím sedlo

bez gelu,s gelem by byla cena uplně jindekenyo píše:a to je teda komplet "obě" sedla gel?Jorge píše:jak to dělá to nevím,ale dnes jsem na tom ujel asi 300 km se spolujezdkyní a oba jsme žasli jak se to zlepšilo.To se nedá ani přirovnat k seriovému sedlu,fakt bomba.Všem co jezdí dál než kolem komíma vřele doporučuji.
- tomik
Tomik má sice stejný střih, ale úplně jinou kvalitku !!!!
Nesmíte porovnávat kozu s krávou!
Potvrzuji, že určitě jenom změna tvaru sedla je jistě zlepšením. Ale to nemůžu porovnat o jak moc. Mam celé gelové - řidič i spolujezdec - proto je chlapci cena o tolik jinde a musim říct , že Lucka už si nestěžuje a já taky ne. Jel jsem zatim nejvíc 450 km ze den, takže to ještě nemam úplně otestováno. Mě bolela prdel až tak třetí den ježdění a to jsem ještě neměl šanci otestovat

Potvrzuji, že určitě jenom změna tvaru sedla je jistě zlepšením. Ale to nemůžu porovnat o jak moc. Mam celé gelové - řidič i spolujezdec - proto je chlapci cena o tolik jinde a musim říct , že Lucka už si nestěžuje a já taky ne. Jel jsem zatim nejvíc 450 km ze den, takže to ještě nemam úplně otestováno. Mě bolela prdel až tak třetí den ježdění a to jsem ještě neměl šanci otestovat
Tomik
Ja jsem udělal společně s přítelkyní a zavazadli na jeden zátah s XT 1100 km (Vsetín,ČR - Sofija,Bulharsko) na sedle jsem měl ovčí kožu a vklidu 

no jo ale ty jsi Valach
este ze to jorge napsal s velkym V 

spis, ze nenapsal Olach 

K.O.zel - šak počkaj ja ti ukážu to velké V 

podle stranek DDtuning pripravujou i gelova sedla, toz pockame a uvidime, ne ?Jorge píše:bez gelu,s gelem by byla cena uplně jindekenyo píše:a to je teda komplet "obě" sedla gel?Jorge píše:jak to dělá to nevím,ale dnes jsem na tom ujel asi 300 km se spolujezdkyní a oba jsme žasli jak se to zlepšilo.To se nedá ani přirovnat k seriovému sedlu,fakt bomba.Všem co jezdí dál než kolem komíma vřele doporučuji.
-----------------
XT 660 R, r.v. 2004 cerna
motorově standardni konfigurace( zatim)
+ Vencovo stupacky, predni enduro blatnik Acerbis, kryt motoru a cidla stojanku Touratech
XT 660 R, r.v. 2004 cerna
motorově standardni konfigurace( zatim)
+ Vencovo stupacky, predni enduro blatnik Acerbis, kryt motoru a cidla stojanku Touratech