KUFRY NA XT660R
KUFRY NA XT660R
Ahoj všichni, chci si pořídit všechny 3 plastové kufry, poradíte jaké? Nebo je lepší textil a nahoře vozím zatím lodní pytel o obsahu 80l a není to špatný. Dík za rady a typy. BOSTON
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: KUFRY NA XT660R
No , je dobré vědět co od zavazadel čekáš, budešli jezdit solo nebo2, co všecko chceš sebou tahat, jestli budeš jezdit po cestě nebo freeride
UA, RO a podobně.
Já sem se dlouhá leta balil do igelitu a gumicuků a nikdy jsem nic nestratil.
.
Hadrové vaky mají své +, plechové hufry taky. plasty
Spousta lidí je vozí a chválí to.
Jak říkám, je třeba vybírat podle nároků.

Já sem se dlouhá leta balil do igelitu a gumicuků a nikdy jsem nic nestratil.

Hadrové vaky mají své +, plechové hufry taky. plasty

Jak říkám, je třeba vybírat podle nároků.
Plastové kufry osobně považuji za nehorší řešení ze všech tří možností. Pří případném pádu se rozbijou a na cestách pravidelně nastává komedie s lepící páskou. Podle mě se do nich taky nehůř balí věci. Výhody budou asi jenom rychlé a jednoduché sundávání a nasazování a oproti taškám se dají uzamknout. Vzhled na XT si netroufám hodnotit.
Ten můj horní kufr teda pád přežil z pravé strany a že dostal pořádně, ale z těch bočních bych měl fakt strach je tam dávat.
Mam velkej kufr na 2 přilby nahoře a na delší cestu dávám brašny. Do kufru se dají věci jen tak naházet, když je třeba tak nemusím všude tahat přilbu a když jedu sám, vejde se i bunda. Samo když to bude chtít někdo ukrást tak to z motorky ukope, ale zatím jsem o nic nepřišel.
Za chvíly je jdu řešit do garáže, pak dám vědět
já už to vyřešilJá... píše:Za chvíly je jdu řešit do garáže, pak dám vědět
Tak dořešeno. Visí mi tam Big Husky EVO3 a můžu říct, že tam se vejde píčovin. Šířka moto i s kuframa 104cm! To bude masáž.
Prosíme vyfotit...Já... píše:Tak dořešeno. Visí mi tam Big Husky EVO3 a můžu říct, že tam se vejde píčovin. Šířka moto i s kuframa 104cm! To bude masáž.

hoďte sem někdo nějakou fotku, takové ty plastové kufry z pionýra tam dávat nemusíte. To tam raději přehodím koňské sedlo.
....na takové to domácí žvýkání....
Jasně! Dneska jsem neměl aparát v garáži.
No možná že bych ti ty boční prodal.Mám je jako nové,použité asi 5x.Tak pokud by jsi měl zájem tak se možná dohodnem http://www.xt660.cz/mojefotky/BOSTON píše:Ahoj všichni, chci si pořídit všechny 3 plastové kufry, poradíte jaké? Nebo je lepší textil a nahoře vozím zatím lodní pytel o obsahu 80l a není to špatný. Dík za rady a typy. BOSTON
kolik by stály
mrknu kolik stáli nové-(měl jsem na ně slevu z Motocyklu) a něco sundám,ale dej mi čas.Jedu zítra pryč,tak asi až v pondělíJorge píše:kolik by stály

okvenca píše:mrknu kolik stáli nové-(měl jsem na ně slevu z Motocyklu) a něco sundám,ale dej mi čas.Jedu zítra pryč,tak asi až v pondělíJorge píše:kolik by stály
Mam vsachny tri kufry plastovy. Zdedil sem je po puvodnim majiteli od ktereho jsem motku kupoval. Sam bych volil kovovy. Je pravda, ze se rychle nandavaji a sundavaji a to je tak vse. Hlavne si nekupuj plotnu pod Top Case z plastu. Ja ji bohuzel mam a bojim se, ze ji uklepu. No zase se mirnim na polnackach a pres pricny ptahy ve meste. Bocni by pad asi neprezily jak jiz nekdo psal vyse. Dej si take pozor na TOP(a vlastne i bocni) od fyrmy Kappa. Ty moje maj tak blbej zamek vevnitr, ze kdyz to narves nejakou taskou, nebo hadrama, tak ta zapadka vevnitr se zablokuje a je peklo to otevrit i kdyz uz mas odemknuto. Myslim, ze Givi to ma vyreseno lepe, ale zase je o poznani drazsi.
Enduro
Enduro
Skoro,jo.Mám toho v práci nějak moc a tak se nestíhám podívat.Už to brzo napravím.Vydrž Prťka vydržJorge píše:Venco spíš?

Tak jsem to našel. E360N kufr Givi černý 40l MONOKEY-2ks......cena po slevě 8441,- tak to je na faktuře. Jsou koupené v roce 2008/5. Nevím jaké jsou teď ceny a nemám čas to zjisťovat.Tak bych je nechal za 3500,-/ks.