Ja do ni pujdu priste znova

snad budeš mít čas i na nějakou tu recenzi tvojí gumykenyo píše:kua já chci hrubší gumu aby chvíli vydržela, nejsem sponzor gumárenskejch gigantů dopr.eleno mám přes zimu o čme přemýšlet
tý voe recenzi z fleku.. už si moc nepamatuju v kolika sem jí tam dával a hlavně nevím kolim měla vzorku na začátku, nějak sem na to zapomněl.. recenze co se jízdy týká slabá.. protože se v zatáčkách stále ještě bojím,takže jezdím pomalu a ani náhodou na hranu .. takže já budu špatnej testovací jezdec.. joo dneska jem jí trošku zahřál na místě a začne se pálit mnohem dřív než dunlopLiTe píše:snad budeš mít čas i na nějakou tu recenzi tvojí gumykenyo píše:kua já chci hrubší gumu aby chvíli vydržela, nejsem sponzor gumárenskejch gigantů dopr.eleno mám přes zimu o čme přemýšlet
konečně
moc mě totiž zajmá
já vím , proto ti to píšuLiTe píše:kenyo>přesně todle jsem slyšet nechtěl
viz. viewtopic.php?f=7&t=1330hykšák píše:Tak jak jste dopadli s těma Avonkama pánové? Pokračoval někdo dále s touto gumou, nebo jste všichni udělali XTxr a na "Xkový" kola nazuli silnice? Docela mě tahle guma zajímá, a když jí budu kupovat, tak i na předek. Jestli někdo zkoušel jezdit předek i zadek, tak poreferujte.
Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti