Další vyjížďka kolem Prahy-sobota 11. dubna
Re: Další vyjížďka kolem Prahy-sobota 11. dubna
Vyměnil jsem avatar...nevim nevim...

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
taky nejsem priznivcem toho resit to avatarem
aby to tu pak nevypadalo jak diskusni forum hledanejch recidivistu 

No pripadam si tak...
Nemyslim, ze by to bylo dobre reseni...radeji bych to resil nekde v profilech.

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Radek už to vyřešil novým tématem Kdo je kdo, a to by to mělo výborně pokrejt. Samozřejmě záleží na tom, zda budou ostatní ochotni tam tu fotku dát. Ale vzhledem k tomu, že se vídáme na srazech, by mě nějaký zábrany dost udivovaly...rochito píše:No pripadam si tak...Nemyslim, ze by to bylo dobre reseni...radeji bych to resil nekde v profilech.

XT660X....eXTra potěšení
Kaslu na to...necham si xicht v avataru...

jo já si ho tam taky nechámrochito píše:Kaslu na to...necham si xicht v avataru...

- melloun
- Kontaktovat uživatele:
Milo omlouvam se ze sem neodepsal ze nakonec nebudu moct... promin ale v patek sem to trosicku prehnal s pitim:):D:D
melloun
bylo to super, super lidi a skvela trasa, i kdyz sem ji nejel celou s grupou
celkove se vikend poved, i dnesni cesta domu byla paradni, bez provozu lazo plazo, silnice bez sterku a vetsinou polozenej i novej koberec.. Skoda, ze byl Kenyo na leseni, chtel sem se stavit na kus reci ve Vozici a vomrknout naky mistni cicinky
ale do 99% ulic maj zakaz vjezdu
asi se tam chodi pesky no........ jo a Mila tady zapomnel dodat docela dost desivy zjisteny (pro X-kare), kazdej cumel jenom na to nadherny modry R-ko s tema spuntama, i maly deti si na nej musely sahnout jako na modlu a nektery byly tak vykuleny, ze volaly na tatinka at se podiva na tu peknou krosku......... X-ka sorry, ale zkuste to poprit, Mila z toho byl znacne podrazdenej a znechucenej a prej zase koupi krosku
a dneska taky, utlumil sem vejfuky, ze prede jako kocka, a stejne to lidem neda, je to proste modrej demon
TTrs> ten Creptusak je fakt peknej, mozna by stalo za to hodit k tomu PWRCDM a doladit to

Rochito> slusi mi to vid
hele sou to veci od Geneze (neco jako Nazran), kvalita prumerna, zadna hightech performance atd atd
....... ale ja je mam proto, ze se nebojim v nich vyvalet na zemi, spat na zemi, bo se v nich poprat, rochnit se v bahne apod. Kvalitni veci nosim spis pod touhle "teplakovkou", na nohach a na hlave
a to uz sou veci bud od HJC,Smith,Thor bo Fox 
Ples> ta tenerka je zradlo ti povim, se mi libi cim dal tim vic, jako druhou moto k WRF bych ji bral hned

TTrs> ten Creptusak je fakt peknej, mozna by stalo za to hodit k tomu PWRCDM a doladit to

Rochito> slusi mi to vid

Ples> ta tenerka je zradlo ti povim, se mi libi cim dal tim vic, jako druhou moto k WRF bych ji bral hned

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
[quote="vasek"]
no ty sis musel něco snad vpálit ne? všichni si říkali, co tady mezi těma krásnejma motorkama dělá traktor? Samý ušlechtilý nádobí a pak.............................špunty a zrezlý svody se stopama bahna. I to dítě to Vašku poznalo

no ty sis musel něco snad vpálit ne? všichni si říkali, co tady mezi těma krásnejma motorkama dělá traktor? Samý ušlechtilý nádobí a pak.............................špunty a zrezlý svody se stopama bahna. I to dítě to Vašku poznalo

XT660X....eXTra potěšení
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, v pohodě, jsme svobodný lidi-kdo chce a může, dorazí, komu to nevyšlo, dorazí jindymelloun píše:Milo omlouvam se ze sem neodepsal ze nakonec nebudu moct... promin ale v patek sem to trosicku prehnal s pitim:):D:D

XT660X....eXTra potěšení
Vyjížka byla super.Krásná trasa,krásný počasí,supr lidi no co si víc přát.Už se těšim na příští

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Může bejt-jednak jsme minuli orlickou přehradu a celý, téměř dokonalý úsek mezi Orlíkem, Kovářovem, Milevskem a Zvíkovem. Je to tam samá levá, pravá a řádná jihočeská romantika, hospůdky nepočítaje. A povrch podobný tomu, co jsme okusili za Týnem nad Vltavou. Něco promyslím a navrhnu. Příští týden jsem venku, ale potom už v pohodě. Pořád mě drží to Lipno, přes Písek, Bavorov, Kratochvíli, Prachatice.......kdo to jel, ví o čem je řeč. A pak taky ty supermota v Písku 3.5. To musíte vidět, chlapi!jirik píše:Vyjížka byla super.Krásná trasa,krásný počasí,supr lidi no co si víc přát.Už se těšim na příští![]()
XT660X....eXTra potěšení
Tady ještě nějaký další photos...
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
jojo, na poslední fotce to opravdu vypadá, že se rozhovor nesl v přátelské atmosféře
To je síla. Vypadá to, jak bychom se posílali po 300km do prdele a ne do Prahy
Ach ty výrazy 

XT660X....eXTra potěšení
to jste si pěkně zajeli 300km 

Milala> je videt, ze moc nebahnis vid
to neni rez, ale zaschly vypaleny blato
a jako po kazdy jizde cistit svody, dej pokoj
uvidis priste, jak budou cisty
............... a jinak je videt, ze sou vsichi z toho zjisteni jeste ted zdrceny a radsi to nekomentovali, proste jediny R-ko v parte a lidi na nem mohli oci nechat
........ posledni fotka je libova, to je jakobys rikal: "Esi s nama priste zase pojede ten frajer na tom R-ku, tak ja nikam nejedu, zase budou vsichni cumet jenom na ty jeho spunty, na to ja se muzu vy.... A ty s tou tenerkou se koukej taky dekovat, nebo mi bouchnou kamna"

........ posledni fotka je libova, to je jakobys rikal: "Esi s nama priste zase pojede ten frajer na tom R-ku, tak ja nikam nejedu, zase budou vsichni cumet jenom na ty jeho spunty, na to ja se muzu vy.... A ty s tou tenerkou se koukej taky dekovat, nebo mi bouchnou kamna"