ps> ono se to nezdá, ale na tý fotce je to celkem krpál dolů(alespoň pro mě) a málem jsem se tam vyválel a skončil v tom křoví

ps2> to, že je to přírodní památka jsem zjistil až když jsem míjel tu ceduli

Tak je to těžká motorka a když Ti to někde uletí,máš toho plné ruce.Ale o tom to je.Dá se i skákat,ale srovnávat to s ostrým endurem to rozhodně nejde.Má to ale svoje kouzlo a zábava s tím jeSezim píše:A stejnak radku jak se jezdí v terénu s takovou těžkou mašinou?? Já jsem vždy měl sportovní endura tak to bylo paráda, ale přeci jenom XT je kapek víc těžší...cca 60kg. Na supermotu to jde...je člověk na silnici, ale v terénu si to nedokážu představit. Šotolinka i s motardem v poho, ale když bych chtěl něco vyjet(pořádnej výjezdek bahnitej) a skočit si něco tak to moc nejde ne? Špatný přenášení mašiny...atd..
A trochu si to umejRadek píše:blatník funguje tak, jak by na endurku fungovat měl. Jsem s ním moc spokojenej
Teď jsem to po dlouhé době zase trochu ošplouchlvenca píše:A trochu si to umejRadek píše:blatník funguje tak, jak by na endurku fungovat měl. Jsem s ním moc spokojenej
Já skáču jen na DRku, XT už šetřimSezim píše:A stejnak radku jak se jezdí v terénu s takovou těžkou mašinou?? Já jsem vždy měl sportovní endura tak to bylo paráda, ale přeci jenom XT je kapek víc těžší...cca 60kg. Na supermotu to jde...je člověk na silnici, ale v terénu si to nedokážu představit. Šotolinka i s motardem v poho, ale když bych chtěl něco vyjet(pořádnej výjezdek bahnitej) a skočit si něco tak to moc nejde ne? Špatný přenášení mašiny...atd..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti