Jasně, nespěchám na to ZlatoLiTe píše:Nepočítal, protože jsem tam dneska nachcal jen za stokorunu abych dojel vůbec domů. Příště předsedo. Všechno bude

Jasně, nespěchám na to ZlatoLiTe píše:Nepočítal, protože jsem tam dneska nachcal jen za stokorunu abych dojel vůbec domů. Příště předsedo. Všechno bude
Jojo moje Lady se pohybuje mezi 3-4lLiTe píše:Kolik má vůbec ta tvoje sériová bejbyna spotřebičku ?tak 3 litříky né
LiTe píše:moje tak 10-12l/200km
Lite?! za tolik my nejezdilo ani auto TO tam máš naroubovanej motor z boinguLiTe píše:moje tak 10-12l/200km
Závod bude na celů sobotu.LiTe píše:Stařík> právě, a to to chce Radek tahat všemožnejma prdelkamasi asi dám na sraze tak jedno pivínko
budu šetřit
tak doufám, že ten tvůj závod nebude moc dlouhej, staříku
Stařík - to máš teda pěkně lehkou ruku, mě to bere průměrně 5,5 lStařík píše:Jojo moje Lady se pohybuje mezi 3-4lLiTe píše:Kolik má vůbec ta tvoje sériová bejbyna spotřebičku ?tak 3 litříky né
No taky se mi zdá, i když sem zkůšal ostřeji tak sem měl kolem 4,5LiTe píše:DoDo> ty vole to je nějak hodně ne?
No já myslím že jezdím plíseňLiTe píše:DoDo> ty vole to je nějak hodně ne?
DoDo píše:No já myslím že jezdím plíseňLiTe píše:DoDo> ty vole to je nějak hodně ne?žádný závody. A spočítaný to mám sichr dobře, protože vždy tankuju do plný až po špunt a píšu si kiláky.
Já teda nevim-máme to u nás kopcovitý a když mě to má bavit, je to brzda, plyn a tankuju co 250 kiláků tak za těch 12, 13 litrů. Asi by se dalo jet za míň.DoDo píše:No já myslím že jezdím plíseňLiTe píše:DoDo> ty vole to je nějak hodně ne?žádný závody. A spočítaný to mám sichr dobře, protože vždy tankuju do plný až po špunt a píšu si kiláky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů