Milala, Kenyo - tak si u mě udělejte taky čárku, za ty prachy jdu do nich.....Milala píše:Tak hoší,
ten Taliján nám je dá při odběru 2 sad za 330 EUR sadu, což je kolem 8500,-.
Chcete se ještě někdo přidat? Možná by šel ještě níž...

Milala, Kenyo - tak si u mě udělejte taky čárku, za ty prachy jdu do nich.....Milala píše:Tak hoší,
Tož to je slovo, kurňa-abych se do tej Itálie upsal. S radostí, jen Roberto odpeisuje s frekvencí 1 mail týdně. Takže s tebou počítáme. Předpokládám, že Kenyo, kterej to objedná po nás bude chtít něco poslat na účet předem. Co Kenyo?DoDo píše:Milala, Kenyo - tak si u mě udělejte taky čárku, za ty prachy jdu do nich.....Milala píše:Tak hoší,
já si od tebe vezmu ty Akrapy-stejně je nevozíšRadek píše:že bych je vzal taky?
Máš tam chybu-s dovolením opravím, ano? Za 7701 jsou tvojeRadek píše:Za 17701 jsou tvoje
Jasne že zkoušel, ale vycházelo tam mezera tak 2mm,což by bylo asi málo.Vidím to na tu páteční směnu kolem 13hodinyvasek píše:Jarynn> asi mas naky z pondelni nebo patecni smeny....... btw, zkousel si nejdriv natacet ten mezisvod bez toho aniz bys dotah objimky na koncovce?
Milalalala> tak to je vostra cena pane![]()
vasek píše:hosi hosi, nemit je, tak bych do nich se ihned takyza chvili se to tu muze premenovat na XTHOMOLeoVince660.cz
Ahoj,jj super cena jdu do nichMilala píše:Tak hoší,
OK, tak hoď na sebe mobil, abychom se pak s Kenyem mohli dohodnout i kvůli penězům. Už jsme čtyři, s TTrs možná pět, a to už chce nějak ošetřit zálohywaigy píše:Ahoj,jj super cena jdu do nichMilala píše:Tak hoší,
Chcete se ještě někdo přidat? Možná by šel ještě níž...![]()
Takže počítej se mnou na 100% Dík.
nerad bych se do toho pletl, ale možná je zruší-to se uvidí. Cena těch Leáčů je fakt dobrá a doufáme, že to není nějaká leváLiTe píše:TTrs??? On nebere Creptuse?
To se musí zjistit.Doufám že kluci ví co dělajíMilala píše:nerad bych se do toho pletl, ale možná je zruší-to se uvidí. Cena těch Leáčů je fakt dobrá a doufáme, že to není nějaká leváLiTe píše:TTrs??? On nebere Creptuse?
já ale na ICQ jsem-pod nickem Milala. Hledej šmudlovasek píše:hosi hosi, nemit je, tak bych do nich se ihned takyza chvili se to tu muze premenovat na XTLeoVince660.cz
Milala> hele, nepouzivas taky ajsko, nechces si ho zridit taky konecne![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů