Jorge píše:nemohl bys napsat kde jsi to sedlo získal a na kolik vyšlo?tomik píše:Tak tady je pár fotek gelové / originál sedlo.
Prosím Tě, jak jsi na to m s výškou já mám 175 a došáhnu jednou nohou, tak nevím zda nechat stejnou velikost nebo radši i nechat trošku snížit?tomik píše:Je to z JP moto a byla to docela palba, ale když to bude splňovat účel, tak budu spokojenej. Komplet přešití ( gel jak řidič, tak spolujezdec ) vyšlo na 8 500kč, ale koupil jsem ještě sedlo z bouračky, abych z něj mohl použít tu plastovou základnu a nemusel předělat své origo nepoškozené sedlo. Všechny origo díly si schovávam, abych to mohl dát do původního stavu. Někdo tu prohlasil že je to hrozně předražený, ale tady je porovnaní: Navrhoval jako náhražku ty nafukovací polštáře AIRHAWK, jeden stojí 3000 krát dva je 6000kč a je to kurevská vopičárna -recenze na tento výrobek, taky žádná sláva- a navíc se ti o dost zvedne sedlo- to je v mém případě nepřípustné, už s origo sedlem dosáhnu nohama sotva na zem. Ta francouzská firma Bagster v ceně provede o proti origo sedlu i až 2cm snížení nebo zvýšení a rozdělení sedla (ten bobek, aby ti neujížděl zadek) a semozřejmě komplet nový potah z kvalitní kůže a nějaká práce. Výhradní dovozce JP moto zprostředkování služby, doprava do a z Francie . Pak cenu 8500kč dokážu pochopit. Je to fakt kvalitně odvedená práce!!! Lepší než origo !!!Jorge píše:nemohl bys napsat kde jsi to sedlo získal a na kolik vyšlo?tomik píše:Tak tady je pár fotek gelové / originál sedlo.
Ok lepší jedna noha na zemi, než sedět na tvrdémtomik píše:Tak to jsme na tom stejně. Něco udělaj boty a zatížení moto a mam obě špičky na zemi- hurááá![]()
Ja jsem do toho nešel, protože pod řidičem v te sedačce moc hmoty neni oproti spolujezdci. Tak jsem měl obavu abych pak neseděl jenom na tom plastu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů