Vypadá to naprosto dokonale. Ještě zkus objednat počasíStařík píše:Takže, odhalím jednu zastávku tajného závodu. Tady budeme mít čas si chvíli odpočinout, dát dobrý oběd atd. V restauraci už o nás ví že dorazíme a rezervovali nám místo, takže počítám s Vámi že tam většina dorazíhttp://www.relaxvpodhuri.cz/cz/na-mlyne/
Noo prý budeme venku.A od blata nebudem, teda pokud někdo nepojede někde mimno cestytatar píše:Stařík > v tom mlýně to mají pěkné ,čisto ,- jenom
-když se tam nahrne 40 bahňáků kteří projeli kdejakou žumpou , z botama od sra -...ek ,nejni to pro nás moc nooobl
aby obsluha nebyla na rozpacích
![]()
jen tak mimo téma ,kdo si na ni vzpomínáte
(ta co ,,stojí s pěstí")
![]()
Ženich by se patrně samou radostí zbláznil-zas by to neměli tak všední jak to bývátotr píše:Taky se rád podívám na pannu nevěstinku
Co so objednáte budete mítLiTe píše:no já jsem zvědavej co nám pán zařídí![]()
![]()
LiTe - buď v klidu.... Stařík to má určo zmáklý, na oběd zařídí meníčka a platit se bude stravenkamaLiTe píše:no já jsem zvědavej co nám pán zařídí![]()
![]()
Navrhuju účast na svatební hostině. Když nevadí tak nevadí. Bude-li nevěsta pěkná, máme zákusekDoDo píše:LiTe - buď v klidu.... Stařík to má určo zmáklý, na oběd zařídí meníčka a platit se bude stravenkamaLiTe píše:no já jsem zvědavej co nám pán zařídí![]()
![]()
![]()
zamlouvám si první noc s nevěstouMilala píše:Navrhuju účast na svatební hostině. Když nevadí tak nevadí. Bude-li nevěsta pěkná, máme zákusekDoDo píše:LiTe - buď v klidu.... Stařík to má určo zmáklý, na oběd zařídí meníčka a platit se bude stravenkamaLiTe píše:no já jsem zvědavej co nám pán zařídí![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů